i ja dołączam do Was dziewczyny z dietką. Dodam sobie też A6w
Inuno widzę, że jesteśmy podobnych gabarytów. Ja też przed ciążami ważyłam 57 kg. W dniu porodu Oli 87 :ico_szoking: po pół roku od porodu znów 57 :ico_brawa_01: potem nie zwracałam uwagi, bo mi się waga zepsuła i w 8 tygodniu z Mateuszem na waga u doktora wskazywała 64 kg :ico_noniewiem: w dniu porodu Mata ważyłam 89 :ico_olaboga: 2 dni po porodzie 82 :ico_szoking: obecnie 67. Do zrzucenia mam minimum 7 kg, dobrze by było 10 :ico_haha_02:
najdziwniejsze jest to, że jak patrzę w lustro widzę szczupłą osobę :-? zastanawiam się nad goodbye appetite, chyba wypróbuję. Ja zawsze stossuję dietę MŻ.
tabogucka fajne Szymuś ma ubranko :ico_haha_01:
NowaSejana śliczna Marcelinka. Bliźniaczki też widziałam :-P ja się na nie napatrzeć nie mogę :-)
patrycjaaa to siostra ma taką teściową jak ja :-P a Ty się tak nie stresuj :ico_nienie: na pewno wszytsko będzie dobrze.
i z malym wiecej czasu spedza np czyta mu ksiazeczki puscza mu kolysanki kladzie sie z nim na matce itp.a mi sam buzi daje przed wyjsciem do pracy... :ico_szoking: kupil mi wczoraj jeansy :ico_szoking: :ico_szoking: i wogole sie przytula i pyta czy mam wszystko co mi do szczescia potrzebne
to on lepszy niż mój. Bo mój to ciągle jak wraca z pracy to coś go boli, a to noga, a to kręgosłup, a to ząb.Udaje czy co :ico_noniewiem: i bach w fotel i do końca dnia go nie zgonisz. a żeby bajkę dzieciom przeczytać??? :ico_szoking: takie oczy bym miała ze zdziwienia
Aniaaa dużo zdrowia dla Towich dziewczynek. na niepoważną lekarkę trafiłaś. Trzeba było od razu jej powiedzieć od czego tam jest
[ Dodano: 26-08-2011, 21:55 ]
no włąśnie też zastanawiałam się nad tym, kiedy wprowadza się drugie mleko. Chyba od skończonego 6 miesiąca :ico_noniewiem: