jestem głodna, zła i zmęczona
moja dieta do poludnai wygladala dobrze..a potem pol opakowania maych poczkow w czekoladzie ...i juz wieczorem na sofie popchnelam 2 duzymi bezami.... :ico_wstydzioch: :ico_zly: :ico_nienie:
a przygladalam sie wczoraj tym swoim udom...zdecydowanie rosna ... :ico_placzek: takie wystajace mi sie zrobily z boku...wyglada to idiotycznie...
musze zaczac cwiczyc....ale tak mi sie nie chce!!!! :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
[ Dodano: 30-08-2011, 07:38 ]
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 5 miesiecy mojego Olbrzymka!!!!
[ Dodano: 30-08-2011, 07:46 ]
A Szymek w nocy lepiej... :ico_sorki: nie plakal wcale ...ale tez nie obudzil sie na cyca :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: zjadl przed 20ta i dopiero jak /m. rano wstawal ja mu dalam cyca o 6rano :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
to 10 godzin bez cyca :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: Waszym maluchom tez sie zdarza ???czy 8 godzin to max???
a i mimo ze spi w dlugich spiochach i takim pikowanym spiworku przykryty lekkim kocykiem to raczki mial jak
lod...nie wiem w co go ubierac do snu bo on spi na brzuszku i raczki ponad glowe wyciaga to niczym nie przykryje...w rekwiczkach go klasc???
[ Dodano: 30-08-2011, 07:48 ]
ta zabawka fajna sprawa ale chyba drogie to nie?
zabawka super ...malemu sie starsznie podoba ale jeszcze jest za maly zeby samemu siedziec ....my kupilismy uzywana wiec niedrogo £10 czyli ok 45zl.
[ Dodano: 30-08-2011, 07:56 ]
oj biedaczek, a ma gorączkę? Może mu coś jest? Albo to ząbki..
nie ma goraczki na termometrze ale glowka ciepla i wypieki :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ale nie wydaje mi sie zeby to cos powaznego bylo bo na rekach sie od razu uspokaja....a jakby go cos bolalo to by tak od razu nie przestawal :ico_sorki: a wystarczy go podniesc i wtej samej sekundzie przestaje plakac...wiec mysle ze ta zabki bo wyczytalam ze wtedy dzieciaczki potrzebuja duzo wiecej przytulania i milosci :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
[ Dodano: 30-08-2011, 08:04 ]
Dobra mamuski musze sie ogaranac i chalupke bo przez te ostatnie placzace dni Szymka zaroslismy brudkiem... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
[ Dodano: 30-08-2011, 08:05 ]
ah i zapomnilaam kompletnie a ja musze dzis po skierowanie i na krew pojsc!!!
[ Dodano: 30-08-2011, 08:16 ]
kurcze dziewczyny zaszlam do pokoju a
maly znow sobie drapnal to uszko do krwi!!!! co jest????????????????????nie jest to duze drapniecie ale jest....