:ico_haha_01:zupelnie inna czesc Londynu...dwa rozne krance... :ico_sorki:
to moze Grays? :ico_oczko:
Ide Polke obudzic, bo bedzie klopot ze spaniem na noc
mam nadzieje ze wezmiemy ...jutro M. ma wolne bedziemy dyskutowac bo on mysli o tym tanszym przedszkolu ale ja sie boje ze nie bede zdazac ani do pracy ani odbierac malego a oni sie nie ceregiela pare razy sie placi kare po chyba £15 czyli 75zl za spoznienie a za kolejnym razem rozwiazuja z Toba umowe....a nianka prz y dobrych wiatrach jesli by pracowal w srode na popoludnie tylko £11 funtow wiecej na tydzien...i mialabym blisko a nie latac przez pol dzilnicy z wywieszszonym jezorem... :ico_sorki:myślałam, ze wzięliście tę nianię.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:dziewczyny chcialam oznajmic, ze mamy 1 zabek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
oj nic mi to nie mowi zaraz sprawdze...to moze Grays? :ico_oczko:
o to super to ciut odsapnelas dzis.... :ico_sorki:dzis tylko 1raz ulał -na razie

rozumiem Cię, bo ja tez ciągle dumam skąd kasę na to wszystko wziąć. już ten miesiąc to jest coś okropnego, poszło nam tyle kasy na ciuchy, ze :ico_olaboga: a sobie nigdy nic kupić nie mogę, bo ciągle dzieci ważniejsze. No i oczywiście tylko ja się martwię, a M. nie :ico_noniewiem:najgorsze to ze to tylko ja sie martwie bo M. chyba nawet nie ejst w pelni swiadomy sytuacji
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość