hej :)
Żyję.. ale masakra jakaś... dzisiaj już lepiej, wczoraj po zabiegu to myślałam że będę po ścianie biegać :ico_olaboga: nie zerwali mi paznokcia.. wycięli "dzikie mięcho", paznokcia po bokach i... wepchnęli po obu stronach paznokcia (pod paznokcia) gaziki.. i tak mam zmieniać opatrunki aż mi paznokieć odrośnie, żeby go wyprowadzić na dobry tor rośnięcia :ico_olaboga: to pulsowanie jest najgorsze, no ale jakoś trzeba to znieść :ico_noniewiem:
Gwona, nie obraź się, ale on jakiś nienormalny chyba :ico_szoking: ja bym go zaciągnęła do sądu żeby go wsadzili.. nie znoszę ludzi, którzy czują się nie objęci prawem i niszczą innych :ico_zly: a z tą siekierą to już nie żarty :ico_puknij:
Fintifluszka, super filmiki :ico_brawa_01: jak się dzieciaki fajnie razem bawią :-D
tabogucka, Mały klopsik :ico_brawa_01: mój Mały je mleczko z kaszką w nocy, tak to rano i wieczorem kaszka, na drugie śniadanie jogurt, na obiad to zależy, albo zupka albo ziemniaczek, marchewka mięsko, ostatnio dostał buraka, to myślałam że spadnie z krzesełka tak sie wyrywał żeby jeszcze zjeść :D później na podwieczorek jakiś owoc :)
aneta11, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
magda1614 , kurczę tak już ładnie było, a może to mleczko które mu teraz dajesz jednak mu szkodzi, bo przecież te kilka dni co nie ulewał był bez mleka, nie?
oj rany a my znow mamy noc z budzeniem sie plakaniem ..tak gdzies ze 4 razy...jestem nieprzytomna :ico_placzek: bo to juz trwa ze 2 tygodnie....
:ico_sorki: oj masakra, ja już tak mam miesiąc, dzisiaj M. wstawał, to troche poleżałam :D