hej dziewczyny
a ja mam lipny humorek
no i czytalam na fcb, ze Polcia Fintifluszki ma 3 nowe zabki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mnie wszystko boli bo sie na tej sofie nie wyspalam i lylknelam juz przeciwbolowe i 3 kawki zaliczylam...a dalej jak zombie sie czuje...glowa mnie boli od samego rana jak wstalam i
:ico_brawa_01: dla Marceli, ładnie wsuwa tan makaron :) Ja Mikołajowi też daję z talerza, chociażby spróbować, wczoraj dostał niesoloną frytkę a dzisiaj dostał skórkę od chleba mimo że zębów dalej nie widać :-D :ico_olaboga:ja jej daje juz od nas z talerza.. z dziewczynkami tez tak robilam i do dzisiaj nie maja zadnych alergii... a szybko zaczely jesc wszystko z nami.. jak mialy skonczone 8 mies. jadly juz wszystko, nawet parowke do reki dostawaly
trzeba wziąć dziecko na ręce, przechylić DELIKATNIE żeby było główką w dół (tak pod skosem właściwie) i ew. DELIKATNIE poklepać po pupie bądź między łopatkami ruchem posuwistym ;)co sie tak naprawde robi jak kawalek jedzenia utknie maluszkowi w gardle
ajj.. kurczę, nie wiem co Ci poradzić.. Musisz się trzymać dzielnie! :ico_pocieszyciel:nie wiem dziewczyny juz co mam robić
ach nawet mi tu zagladac sie nie chce
o! mój to też robi :-D ja wtedy z Małym latam nad odkurzaczem bo ma frajdę nieziemską :ico_haha_01:moj odkurza jak go poprosze
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Stawiam za 7 miesiąc Paulnki który minoł wczoraj
oj zazdroszczę :ico_sorki: ja nie mogę siku iść, bo Mały się od razu ogląda za mną...Ostatnio ma takie akcje że lubi leżeć sama w pokoiku
u nas to jedyna sytuacja, kiedy Mały leży sam xD a mógłby tak częściej :ico_haha_01:pol godziny przed pojsciem spac na noc, lezy w lozeczku, bawi sie karuzela.. i nikogo wtedy nie potrzebuje
:ico_pocieszyciel: :(czy Ci ludzie zawsze tak koncza??
mój ostatnio też tylko płynne rzeczy reflektuje, a w nocy zajada 210ml mleka (od 2 nocy..) normalnie w szoku byłam jak to zobaczyłam bo jak zjadał 130 to był max :ico_szoking:Jeszcze napiszę,że moja tylko na cycu jest,bo nie chce nic innego jeść
oj tak, u nas taka wichura, że aż strach :ico_olaboga:Inuno Taka herbatka przyda się jak najbardziej
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość