o ten w uk chodzi....a to nie chodzi o ten domek w UK, prawda??
chyba za dluga na "wygnaniu "siedze bo tych wogole nie kojarze....widac 12 lat temu bobaskow nie bylo :ico_nienie: ale skoro sa dla dziecoi to poinny miec mniej tych szkodliwych substancji bo i norma dla dziecka jest mniejsza :ico_sorki:to chyba bobaski kupowalam
no wlasnie ale za diabla nie idzie jej tego wytlumaczyc po dobroci ...bo zaraz slysze ze jestem niewdzieczna :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:Skoro chciala dolozyc to nie znaczy ze teraz musi sie wtracac.
hahaha.. czasem jest tak, ze zabki nie pokolei wychodza.. a zapytalam, bo myslalam, ze zle widzeNowaSejana, tak Roksanka ma gorna 2.Jakos tak dziwnie jej wychodza bo jedynek jeszcze nie widac :ico_noniewiem:
znaczy ze by sie za mna wstawila ??? napewno nie... mysle ze glownie dla swietego spokoju wlasnie zeby jej moja matka tylka nie trula... :ico_nienie: a jest mistrzynia upierdliwosci :ico_sorki:a jak ciotka?? Nie powie nic mamie??
ja bym sie wsciekla jakby ktos za moimi pleami probowal mi kupic dom :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:a czy mamie nie powie ze chce sprzedac dom???
mysle ze powie i ze znow sie do mnie przestana odzywac....(byla juz taka sytuacja ...chcialy mi jakis inny dom za plecami kupic ktory mi sie kompletnie nie podobal ...ale potrzebowaly jakiejs papierkowej roboty ode mnie i podpisu ...a ja od poczatku mowilam nie...i nie dostarczylam tych papierow ......obie sie przestaly do mnie odzywac ..akurat bylam w Pl i musialam sie u wujka zatrzymac a nie u matki... :ico_puknij:
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość