Witam
aga216, to mamy dzieci podobne bo mój ma 71cm i 7200g wazy ale wiesz co on jest bardzo szczuplutki na buzi i wyglada na mniejszego tak na 6miesięcy bo ma bardzo drobną buziulkę i policzki chude ale juz chyba nie nabierze
I tak sie zastanawiam on chyba taki ubity jest, bo jednak startował od wagi 2190g
Acha i mamy dzis swieto cały tydzien nie ulewał :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz moze sie skonczy ten koszmarny okres :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
zastanawiam jak moje dziecko odchudzic
zacznie chodzic to zgubi zobaczysz nie bedziesz nadazac za nim
Inuno, fajnie bryka twój maly ,mój jak na razie siedzi sam ale do raczkowania sie nie zabiera ale stac i robić hopa hopa to uwielbia :-D
agusia22, za 8 miesięcy
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Piotruś jak zobkował to i jednocześnie miał katarek,ponoć to często z sobą w parze idzie
chyba tak bo u nas katar i te zęby które sie nie moga przebic :ico_sorki: :ico_sorki:
Pochwale się Maja już robi kosi kosi
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 02-12-2011, 17:07 ]
Kacper mój zapisał sie do zuchów i mam troche ciszy bo Filipo śpi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Acha i dalej tego domu mojego nie ogarniam bo nie starcza mi czasu na inne rzeczy niz te codzienne :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: