Dzien dobry :-D
forum nie dzialalo cale rano :ico_olaboga:
Gwona :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: wszystkiego najlepszegi i spelnienia marzen!!!
Z pracy po moim upomnieniu przyszedl oczekiwany list...jestem zwolniona od 31 grudnia :ico_sorki: nie dostalam nic extra a wrecz nawet sie okazalo ze nie naleza mi sie 2 tygodnie platnego wypowiedzenia :ico_placzek:
wczoraj nie mialam humoru nawet zjadlam Magnum mini na pocieszenie :ico_oczko:
natomiast M. mysli ze to i tak dobrze bo juz mam swiety spokoj z nimi i pieniadze dostane 31 grudnia :ico_brawa_01: co nam sie bardzo przyda
i moge spokojnie szukac nowej pracy od nowego roku :ico_sorki:
moge tez zapisac sie na zasilek dla szukajacych pracy ...ale nie wiem czy ma to sens bo podobno wysylaja cie nonstop na jekies interview beznadzieje a ja bede musiala z dzieckiem podrozowac i pewnei caly ten zasilek na bilety pojdzie :ico_sorki:
a prace i tak sama sobie znajde bo szukam....juz i tak !!!
w piatek wyslalm aplikacje o moja idealna prace!!!
recepcja stomatologia szpital w ktorym sie uczylam i pracowalam przez 2 lata ...pieniadze mnijesze od mojej ostatniej pracy o £5k czyli 26271zl w skali roku ale tego sie spodziewalam :ico_sorki: bo to panstwowa sluzba zdrowia !!! nie wyobrazam sobie zeby mieli berdziej odpowiedniego kandydata na to stanowisko wiec jesli nie zadzwonia to sie zaczne stresowac ...aczkolwiek czas maja do 13 stycznia :ico_sorki:
zastanawiam sie jak sie tam ze tak powiem rzucic w oku probowlam dzwonic ale nikt nie odbiera ze niby chce wiecej szczegolow np .ktory dokladnie departament ta praca itp? bede znow probowac... :ico_oczko:
[ Dodano: 20-12-2011, 14:49 ]
znowu sama tu jestem??? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
aneta11 gwonawy mile panie to szczupaczki jestescie :ico_sorki: ja mam tylko 168cm i waze z was najwiecej :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: moje jedyne pocieszenie to to ze ja juz moooooooocno po 30tce jestem ...a starosc nie radosc :ico_oczko: i na swoj wiek trzymam sie niezle :ico_haha_01: