nie wiem :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:i co masz zamiar zrobic???
a dziekuje, juz obie lepiej :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: u malej na szczescie na katarku sie skonczylo :ico_sorki: :ico_sorki:NowaSejana, jak tam zdrówko ??
:ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: suppppeerrrrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Krolci, dzielna dziewczynka :ico_brawa_01:za miesiąc n abadanie do pedaiatry i psychologa i juz koniec ,rehabilitant powiedział ze rozwija sie bardzo dobrze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i nie ma co tu szukac :-D
no to fakt, chyba, ze my bylibysmy rowniez ostro na plusie, ale jak u nas czasem tez lipa to nie moge moim dzieciom chleba odbieracRodzicom trzeba pomagac to jasna sprawa, ale sa takie sytuacje kiedy nie mozna z siebie robic frajera i tyle :ico_noniewiem:
Dobrusia, filmik widzialam na fcb, moja Marcelina tez tak robi :-D sliczny chlopczyk z Witusia
:ico_szoking: jak ich zastraszy to ich napewno przerobi, zreszta sasiedzi pewnie swoje zdanie maja, tylko, ktory bedzie mial odwage powiedziec prawde :ico_noniewiem:I powiedział,że wszystkich sąsiadów "przerobi" na swoją stronę!!! :ico_olaboga: :514:
mnie moj ex (nie ojciec malych) kiedys lal piescia po glowie, a ze mial okno otwarte a ja sie darlam i jakis koles przechodzil i uslyszal to wezwal policje... :ico_sorki: ale jezyka niemieckiego prawie wogole nie znalam to policji nie wpuscilam i za to wszystko skubany meczyl mnie do 5 rano :ico_placzek: jakbym wiedziala to by go zabrali. Nawet zmusil mnie do seksu, bo powiedzial, ze jak mu nie dam to pojdzie zrobic krzywde dziewczynkom :ico_placzek: od tej akcji w ciagu tygodnia bylam juz w innym miescie i zmienilam numer telefonu :ico_sorki:
zdrowka kochana :ico_sorki: :ico_sorki:dostalam antybiotylk na 10 dni :ico_szoking: miedzy innymi zapalenie migdalkow ,oskrzeli i przewlekle zapalenie zatok ... :ico_placzek: