chyba za ciemna jestem jednak:p a tu tyle slicznych dzieci powstawianych macie.... ze pozazdroscic tylko ze swojego maluszka do kompletu nie da sie wkleic... poza tym moze ta ktora mi odpisuje przedstawi sie powie skad ile lat ile ma dzieciaczkow w jakim wieku sa itd...?zebym wiedziala z kim pisze... bo tak wy sie znacie a ja tu nowa bidna... ostatnio wyslalam posta patrze a napisali mi ze jestem noworodek forumowy ale wstyd pomyslalam sobie.... jest ktoras kobitka by mi pomoc bo chcialam zalozyc profil
hej, spokojnie :ico_oczko:
ja zaglądam tutaj z sentymentu i podczytuje dziewczyny bo jestem moderatorem wątków: wspólny termin i noworodki i niemowlęta :-)
napisz mi datę urodzin swojego dziecka i zrobię ci suwaczek i wytłumaczę jak masz go zamieścić.
tutaj masz opisane
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopic.php?t=9226 jak zrobić Awatarek (to będzie zdjęcie, obrazek) które sobie wybierzesz i będzie on widoczny pod twoim nickiem - tam gdzie wstawiłam krzyżyki
Ankara25
Noworodek Forumowy
xxxxxxxxxxx
Może nie uwierzysz ale każda z nas była
noworodkiem forumowym
Ja na forum jestem od 2006 roku :-D wczęśniej to był Tik-tak a później zmienili na obcasy.
a dziewczyny są bardzo sympatyczne, tylko zabiegane :-D ale to tak bywa jak dzieci rosną. Najwięcej to się na forum przebywa w ciąży gdy się na zwolnieniu siedzi :-D