mojej mamie np nigdy sie tak dokladnie po cc nie wciagnelo...ale to bylo 30 lat temu i zupelnie inne ciecie mai ja bylam od poczatku z butli karmiona...wiec pewnie dlategoże jak miała cesarkę to po 2 latach dopiero odzyskała figurę a teraz po naturalnym porodzie mówi że 2 miechy i już się wciągnęło :ico_olaboga:
ja jak na 2 miesiace po czuje sie okey-nie rewelacyjnioe ale w miare przyzwoicie...tak posrodku jestem miedzy kumpela ktora naturalnie rodzila na poczatku lutego i schudla chyba bardziej niz przed ciaza juz...a taka patykowata raczej byla...a druga mamuska tez naturalnie rodzaca ale 13 miesiecy temu ...ktora nigdy tak naprawde ie schudla i brzusio ma takie jak ja teraz.... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
kurcze znow mnie cyco pobolewa ...i sie twrdy robi ...musze jednak malego przykladac do cyca na ta pilke do rugby od czasu do czasu bo inaczej nie ciagnie z gory i mi sie blokuje :ico_placzek:
[ Dodano: 28-05-2011, 20:36 ]
uuuuu...a tu pusto ...kurcze usiluje zlozyc karuzelke dla malego...ale nie idzie ...co za palant to wymyslil???!!!facet napewno...zadna kobieta nie skomplikowalaby niepotrzebnie tak porostej rzezcy... :ico_puknij: