Ja tak szybciutko, wczoraj padłam, poszłam z małą na spacer jak wróciłyśmy usnęłam i obudziłam się wieczorem, w nocy nie daje mi spać, często się budzi i dużo ją noszę, rano wstaję i do pracy, nie jest lekko, a teraz mam nagonkę i nawet przyniosłam sobie papiery do domu, ale nie wiem czy dam radę, dziś jak spałam 2 godziny to super.Dużo jem teraz słodyczy bo potrzebuje energii. Wasze chłopaki to już duże dzieciaki, jak moja zresztą, a jednak jak się popatrzy to jak takie małe chodzi to mina baban :-D pupa do tyłu wypięta i te kroczki takie,ale wydaje mi się że obaj to poszli za tatą?
wiola a gdzie pracujesz, jak można wiedzieć?
aniaja bym chciała mieć drugie dziecko, na razie nie jest to możliwe, mam taką terapie pół roczną, mam duże żylaki po porodzie Izy i nie wiadomo czy bym ciąże donosiła, ale trochę się podleczę i lekarz mówi,że możemy się starać. Tylko u mnie M nie chce, ogólnie nie możemy się ostatnio dogadać, ja jestem przemęczona i przez to zła, Iza nie chce do niego i ja muszę wstawać w nocy, dużo krzyczę a on się okoniem stawia i jak ja krzyknę to on, że już nie robi i ma to gdzieś. Dziewczyny-wstyd dziś mi niania pranie składała :ico_placzek: , aż mi głupio było, bo M powiedział, ze i tak co zrobi będzie źle i ma to gdzieś, a dom wygląda....dziś cały sprzątałam, myślicie, ze coś zauważył :ico_zly: Iza już płacze, będę ją kładła, a jeszcze muszę się potem umyć.
Fajnie tak, to wy dwie znacie się jak łyse konie :-D , ja lubię do was zaglądać, wiecie ja to ci tak zazdroszczę wiola, bo mi się nie chce tak odwiedzać kogoś, ja jak przyjdzie weekend to marzę o tym by spokojnie pójść z Izą na spacer, pobawić się z nią, pójść bez nerwów spać, rzadko tak jest- w sobotę sprzątam, odwiedzam teściów, w niedzielę gotuję, do kościoła i ciągle w pędzie, a chcę na D usiaść :-D dlatego też marzy mi się drugie dziecko, ale znając zycie nawet jak się wyleczę to i tak M nie będzie chciał :ico_olaboga: . A wy
aniu szybko staniecie na nogach, życzę wam tego , by mąż szybko znalazł pracę
[ Dodano: 2010-02-25, 21:08 ]
o pomyliłam się M poszedł małą położyć to ja ide się umyć a ja mam taką spacerówkę
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... 33#5185133, kolor czerwony, ale używam głębokiego nadal,bo jak idę z Izą na spacer to jest 16, a Iza idzie spać i często śpi mi do 18, jest już wtedy bardzo zimno i w głębokim mogę ją dość mocno okryć, a w spacerówce tak nie bardzo, bo w tym kombinezonie już ma mało miejsca a koc i pokrycie i nie zapinam jej, tak na 30 minut to tak ale do spania używam głębokiego. Dobranoc dziewczyny