Anetka29, dziekujemy :ico_wstydzioch: tylko to moje oko przekrwione :ico_olaboga: Moj Niunio teraz jak widzi aparat to nie moze odciagnac wzroku od niego. i teraz prawie wszystkie zdjecia ktore ma to sie patrzy w aparat :ico_brawa_01:
ale nie mamy ślubu kościelnego więc może jeszcze jakieś wesele uda się zorganizować
jeszcze duuuuuuuuzo zycia przed wami!!! :ico_brawa_01: impreza bedzie - oby fajnie bylo, nie wazne czy wesele duze czy male - wazne zeby fajni ludzie byli i udana impreza gwarantowana.
A moj Niunio ma uszka po mnie - tak mu przylegaja do glowki jakby mial przyklejone. Dobrze ze akurat to po mnie "odziedziczyl" :-) bo eszte z wygladu niech dziedziczy po tacie - ja mam figure jak kura pazurem :ico_zly:
Moja córcia ładnie śpi już od 20 tej.
ale wam dobrze!!! kiedy moj Niunio usnie o 20 juz na noc :ico_sorki: :ico_sorki:
ide spac - Junior tak ssie palucha ze az sie nie moge powstrzymac od smiechu :ico_brawa_01: matko jak glosno.... :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2009-02-05, 10:21 ]
:ico_brawa_01: wstawalm dzis dwa razy w nocy :ico_brawa_01: po 1 i po 6 :ico_brawa_01: i o 9 juz wstalismy :ico_brawa_01:
Ale cycki myslalam ze mi pekna :ico_olaboga: normalnie takie sie nagle sztywne zrobily - jak sylikony!!! :-)
Mimo ze dlugo spalam to i tak glowa mnie boli :ico_zly:
A Olik nauczyl sie robic nowa rzecz: M wczoraj sobie z nim gadal a ten zaczal sie tak slinic, robic banki az w koncu tak jakby chcial plunac. Ale to bylo takie brrrr z wypuszczaniem powietrza. i teraz ciagle tak robi. :ico_brawa_01: