wrrr ale jestrem zla na maksa :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
przed chwilka dzownilam do matki chrzestnej Zuzi i co sie okazalo ze niedostali zaswiadczenia ze moga byc chrzestnymi :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
powod:mieszkaja ze soba razem i zyja w grzechu :ico_zly: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
bo to jest para oni sie zareczyli niedawno mieszkaja jakies 5 lat ze soba i proboszcz odmowil im zaswiadczenia
teraz musza szukac winnych kosciolach i kombinowac
chyba sie zalamie
masakra
:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
ach ale mam teraz dola
i co teraz
jesli niezalatwia to bede musiala odwolac chrzest :ico_olaboga: :ico_olaboga:
i kolejny termin o ile sie uda to na swieta Wilekanocne :ico_olaboga:
ach ide sobie kawke walnac i zjem czekolade
niestety muszę wracać do pracy, bo mam o wiele wyższą pensję niż mój P i ciężko by było :ico_olaboga: a Zosia albo pójdzie do żłobka albo moja Mama z nią będzie. Serce mnie boli jak sobie o tym pomyślę, ale nie mamy wyjścia.
no tak najgorsze sa te pieniadze :ico_zly: jesli byloby nas stac to kazda z nas by zostala z dzieckiem a i tak masz dobrze bo moze twoja mama zostanie
umnie to tylko zlobek na ktory czeka sie z 1-1.5 roku takie kolejki :ico_szoking: :ico_olaboga:
ale ma nadzieje ze sobie jakos poradzimy bedzie ciezko :ico_noniewiem:
uper, że bioderka zdrowe :ico_brawa_01: - mam nadzieję, że i my to wkrótce usłyszymy
no dziekuje :ico_oczko:
a uwas napewno tez jest poprawa i Zosienka juz niebedzie musiala nosic tego sprzeciku trzymam kciuki :-D :-D
mikusia1 zaproszenie na nk wysłane
dziekuje :ico_oczko: