Edulita dzięki za źyczonka:)
Rozwija się jak jest chwila by coś wkleić:)
Szkoda, że same siedzicie, ale kasa się na pewno przyda.
Ciekawe czemu to forum działa:)
tak sam pojechał , bo ja sprzątałam , Lolek spał a Ala ma towarzystwo , a że akurat teraz chciał pojechać to pojechał :ico_noniewiem:A co Twój mąż sam tak na kawki tam chodzi?
jest siostry syn i koleżanki córka , ale już się zbierają bo i tak od rana siedzą :ico_haha_02:a co Ty tam za dzieci masz? koleżanki Ali?
a u mnie jeszcze ta nieszczęsna łazienka , nie lubię jej najbardziej sprzątać , zawsze sprzątam ja wieczorem jak już wszystko porobione bo i tak do wieczora jeszcze będzie pochlapana :ico_noniewiem:Ja już leniuchuję

moja jakoś nie chce jeść tych zupek gotowych nie smakują jej ale jak ja zrobię jej to je aż jej się uszka trzęsą ;-)Zuzka ładnie wcina te obiadki szczegolnie lubi jarzynowa hehe
już kupiłam sobie Dentinox i jest jak na razie spokój.my uzywamy osanitu i Dentinoxu - naprawde przynoszą ulge

i podczas diety można smacznie jeść, więc głowa do góry :ico_oczko:jutro żegnaj żarcie... czas na diete ;)
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość