Witam nocnie jak to ja :-D
Nasz spacerek dzis trwał 3,5 godziny pogoda super było 13 stopni a słoneczko tak grzało ze ja w lekkiej kurteczce wiosennej i sie zgrzałam na maksa :-) mogłoby tak zostać. Póxniej odebrałam Nikole z przedszkola zawieżlismy dziewczyny do dziadków i musielismy zholować siostre do mechanika bo im sie auto posypało. Jak wrócilismy i chcielismy odebrac dziewczynki to rodzice nas na kolacje zatrzymali i tak cały dzionek minol teraz ogarnełam chatke jak połozyłam dziewczynki i wpadam doczytac co u was :-)
matikasia, - i co jak kupy ?
Sliczny ten chlebuś ci wyszedł :ico_brawa_01:
Z tym błotem to sie macie nawet kalosze kradnie :ico_olaboga:
Niech to chorubsko odpuści Matiemu :ico_nienie: ile mozna chłopak ma impreze w sobote :ico_noniewiem:
emikaw :ico_brawa_01: dla Julki za szpinak :ico_brawa_01:
wiolaw, - zobaczysz niedlugo Lolek zacznie ci tak fiac i sie oracać że za nim nienadazysz :-D poprostu sie chłopak denerwuje bo ile on widzi jak lezy lezy na plecach
Szkoda że nie idziesz na bale bo bys sobie potańczyła my ostatnio bylismy jakos w moje urodziny w styczniu też bym z chęcia poszła ale siostra ma teraz przygotowania do matury więc jej nie molestuje a druga studiuje zaocznie i ostatni jakos niefortunnie ma pod rzad zjazdy :ico_noniewiem:
Ewka_82, jeśli mierzymy temperaturę dziecka w pupie, to powinniśmy odjąć 0,5 st. C, aby wynik móc porównać z temperaturą mierzoną pod pachą.
Kasia90, - super niewazne gdzie sie idzie randkowac wazne z kim :-)
[ Dodano: 2010-03-18, 23:34 ]
wstawie wam fotke Idy zrobiona przez tatusia :) oto nasz różowy łobuziak