Awatar użytkownika
wiolaw
Trzy tysiące lat minęło...

24 mar 2010, 17:08

wy tu o dietetycznych przepisikach a ja zrobiłam sobie gigant tosty :ico_wstydzioch:
pychotka

[ Dodano: 2010-03-24, 16:18 ]
Lolek coś marudny , chyba pójdziemy na trzeci spacerek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
matikasia

24 mar 2010, 17:42

Milenka była jeszcze w cienkim kombinezonie, potem odkryłam jej kocyk do połowy. Czapeczkę miała cienką. Nie ma co przegrzewać dzieci.

Awatar użytkownika
Sabcia
Beze mnie to forum nie istnieje!

24 mar 2010, 17:56

matikasia, to ma byc piers z kurczaka
ja jestem na takiej stronce od paru lat i tam jestem na tej diecie online nazywa sie smacznie dopasowana - jest tam cos napisane o niej ale glownie dziewczyny ktore pisza sobie co i jak i tak dalej to konta sa boblokowane dla tych ktorzy maja diete wykupiona ale o rezultatach napewno poczytasz oto stronka www.vitalia.pl polecam

[ Dodano: 2010-03-24, 17:02 ]
u nas tak cieplo ze musialam Nikoli czapeczke taka cienka sciagnac bo zaczely jej potowki wychodzic a na cialko ma ubrane bodziaka z krotkim rekawkiem koszulke bawelniana z dlugim rekawem i sweterek na zamek ktory jest odpiety na nozki rajstopki i spodnie cienkie

Awatar użytkownika
matikasia

24 mar 2010, 18:03

ok dzięki:)

Awatar użytkownika
wiolaw

24 mar 2010, 20:04

wróciliśmy , po raz pierwszy moje dziecie było na dworku po ciemku
tzn , tak na spacerku w wózku , ale dziś dotleniony jest że hoho
a teraz siedzi i gada hihi :ico_haha_02:

i pierwsza kupa poszła , jak na niego to bardzo dziwne :-D

Sabcia, u was to juz długo tak ciepło a u nas to z dnia na dzień i trzeba się rozbierać i to tak drastycznie aż dziwnie czloweikowi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sabcia

24 mar 2010, 20:20

wiolaw, ale to fajnie brzmi u was juz ciemno a u mnie jeszcze jasno jest heheh

Kasia90
Zrobiłem Magistra z forum!

24 mar 2010, 21:47

nie przejmuj sie na zapas ja tez miałam tak jak ty a nadżerki nie było poprostu po nacieciu szycie i ogólnie po porodzie wszystko podraznione wiec musiałam sie na nowo wdrozyć ale do lekarza idź niech cie zbada i rozwieje watpliwości
Dzięki za pocieszenie. :)

My byliśmy na bioderkach. USG ok, tylko Kinga podobno lewą nóżkę ciągnie za bardzo i trzeba szeroko pieluchować. Zobaczymy.

Awatar użytkownika
wiolaw

24 mar 2010, 22:49

wpadłam tylko powiedzieć dobranoc
My byliśmy na bioderkach. USG ok, tylko Kinga podobno lewą nóżkę ciągnie za bardzo i trzeba szeroko pieluchować. Zobaczymy.

Kasia90

24 mar 2010, 23:10

Wiolaw damy radę. :) Może będą razem występować w you can dance? :P

Awatar użytkownika
edulita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 mar 2010, 23:15

:ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
dziewczynki ja jak pojechałam po Nikole do przedszkola żeby robic te ozdoby to jak weszłam przeżyłam szok :ico_szoking: wszystkie dzieci przy stolikach juz cos robia z mamami a moja niki lezy na dywanie na podusi blado- sina :ico_szoking: okazało się ze przez cały dzień nic nie jadła tylko troche budyniu i dwa razy wymiotowała :/ spytałam czy chce robic ozdoby ale ona że chce do domku. Więc pojechalismy do domu ledwo weszlismy a tu znowu wymioty i dodatkowo rzadkie kupki :ico_olaboga: siedziała na toalecie a ja jej miske trzymałam :587: pani w przedszkolu mówiła że jeszcze jakies dzieci wyiotowały :ico_olaboga: Więc załozyłam jej pampa Idy i pojechalismy do lekarza - okazało się że zatrucie pokarmowe dostała leki Gastrolit, Lakcid i Smekte. W samochodzie zwracała cały czas w domu i nawet jak jej leki podawałam to tez cały czas zwraca :ico_placzek: dziś wolno jej tylko pić jutro kleiki i moze wieczorem sucharki. Teraz śpi ale jeszcze przed snem tak zwymiotowała że posciel i moje ubrania do zmiany - kurde co to za sraczko żygaczka :ico_zly: juz mam dosc chwilami cały czas cos jak nie jedna to druga :ico_noniewiem:
Najbardziej wsciekła jestem na przedszkolanke że nie zadzwoniła do mnie ze ona tak źle sie czuje przeciez bym ja wcześniej zabrała - kiedyś zadzwonili do mnie ze dałam jej zaciepła czapke a jak dziecko chore to nie dzwonia :ico_puknij:

Ida juz bez najmniejszej plamki wapno zadziałało
Nic uciekamspac bo nie wiem co jeszcze w nocy sie wydarzy :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”