bigottka, bo to nie spacerowka "osiolku" :ico_haha_01: tylko fotelik samochodowy, a jego uzywam jak tylko po synka do szkoly jade albo na zakupy autem .... a na spacery spacerowke :-D
isiawarszawa, tez musze wyprobowac ten kubek a tu tego tyle ze nie wiem jaki wybrac hehe
[ Dodano: 2010-03-29, 20:29 ]
lekarz nic nie mówił że za dużo czy coś
a tam poprostu bedzie duza - a tak na powaznie to mojej kumpeli coreczka tez byla taka duza i to byl taki pulpecik ale mala wyrosla z tego teraz wyglada jak kazda inna dziewczynka jest drobna i nikt na zdjeciu nie chce wierzyc ze to ona :) jak tylko zaczela chodzic to nozki jak patyczki jej sie zrobily - takze bez obaw - kazde dziecko rosnie swoim tempem
Widzisz moja jest tak mala i drobna ze jak jej teraz kupilam spodenki dresowe na 3-6 miesiac to sa duze jak ona cala :) i nosi gatki na 0-3 miesiace a rajtuski jeszcze na tiny to rozmiar najmniejszy noworodkow ktore sie rodza :ico_haha_02:
no a te pampersy to dalej 2 mamy
[ Dodano: 2010-03-29, 20:31 ]
Moja moda juz spi :ico_szoking: jak zwykle i znajac ja to wstanie dopiero rano okolo 8 :-D
[ Dodano: 2010-03-29, 20:32 ]
Ewka_82, ale masz super te zdjecia pod spodem heheh a te pierwsze to ma supcio minke heheh