Chłopaki spią pewnie zaraz się obudzą ale zawsze chwileczka na kawusie :ico_kawa:
bedą dziewczyny za nimi szalały oj beda
no pewnie tak :ico_oczko: ale najpierw są tylko moi hihi :-D
bo takich cudnych buziek to ja nie widziałam jeszcze
dziękujemy bardzo :-)
zaczarowana, wiem coś o mieszkaniu z rodzicami :ico_sorki: my mieszkamy z moją mamą, źle nie jest ale czasem mam ochote się spakować i wynieść gdziekolwiek. Tylko narazie nie ma gdzie. Ale idziemy oglądać mieszkanie bo jest w dobrej cenie, może się uda i będe wtedy najszczęśliwsza :-)
moze ty cos znasz jako w-f istka ???
bardzo możliwe że boli cię kręgosłup od robienia brzuszków, ja np nie moge wogóle robić brzuszków bo odrazu mam taki ból że nie daje rady się wyprostować. Musze mieć specjalną ławeczke do brzuszków i wtedy jest ok.
Na ból możesz spróbować zrobić kołyske tzn położyć się na twardym przyciągnąć nogi do brzucha i się bujać na ziemi tak kilka razy. Albo wziąć piłke i położyć się na niej plecami i turlać się. Powinno pomóc. A jeszcze najlepiej to basen basen i pływanie.
I jeszcze jedno czy robiąc brzuszki robisz też "grzbiety" (ćwiczenia na mięśnie pleców)??? bo jak nie to źle :ico_nienie: . Na każde 50 brzuszków powinno się zrobić ok 25 grzebietów. Leżysz na brzuchu i unosisz głowe z rękoma w przodzie tak jak byś pływała żabką. Biodra leżą na ziemi. Najlepiej jak by ktoś lub coś trzymało nogi :-D wtedy jest równowaga dla mięśni grzbietu i mięśni brzucha
Mam nadzieje że nie zanudziłam :-D