Jestem, dotyczalam a bylo tego troche.
Nie odzywalam sie bo akurat koncze podyplomowke i oczywiscie wszystko zostawilam sobie na sam koniec i teraz zaiwaniam jak glupia.
Dzis caly dzien siedzialam w szkole w ktorej pracuje i wypisywalam zakichany dziennik praktyk- 5 godzin :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: ale przy okazji pogadalam z kobitkami :-D :-D :-D
Jeszcze musze dokonczyc prace na koniec studiow zaliczeniowa, napisac 6 konspektow, 2 tyg plan pracy przedszkola, jakies prace plastyczne i oczywiscie za tydzien w sobote mega egzamin na ktory musze kuc :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Ale jakos damy rade :-D
Jutro A ma dniowke, wiec na caly dzionek jade do mamusi, bedziemy chodzic po sklepach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a potem pojedziemy do parku :-D :-D :-D zapowiada sie mily dzionek.
matikasia, brawa za odwage, za biszkopcika :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja dzis kupilam chrupki kukurydziane- pyszneee :-D :-D
Mati to niezlego guza sobie nabil :ico_szoking: :ico_szoking: dobrze, ze nic sie powaznego nie stalo, ze tak w oko sie nie walnal :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: najwazniejsze, ze wszystko ok :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Kala ;), to skoro masz takie problemy w dogadaniu sie z mezem, to dlaczego zdecydowalas sie na 3 dziecko i to jeszcze tak szybko po WEronice :ico_szoking: :ico_szoking:
Sabcia to "przygode" z synkiem mialas okropna, Boziu jak to nie wiele trzeba, dziecko pod ciagla kontrola, opieka i takie wypadki sie zdarzaja :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: to jest kolejny dowod, ze dziecka przed wszystkim nie da sie uchronic :ico_olaboga: :ico_olaboga:
No i trzymam kciuki za wasz przyszly domek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Moj Pawcio tez tak patrzy jak jem, az mi czasem glupio, bo jakby mogl to by mi wskoczyl do talerza. Smiejemy sie, ze z jednej strony Pawcio a z drugiej nasza psina i oboje tak zebrza :-D :-D :-D :-D
magduś81 ja nie kupuje tych drogich ciasteczek, my jedziemy na biszkopcikach i teraz na chrupkach kukurydzianych. Moj tez mamle i mamle az sie nie rozpusci :-)
No i brawa dla chlopakow- zdrowiutkie okazy i oby tak dalej
edulita dziwne, te wasze przedszkole a kobiety chyba jakies starej daty :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: ciekawe, czy same by zjadly rzeczy, ktorych nie cierpia :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: I bardzo dobrze, ze Nikola zwrocila na talerz :-D :-D :-D maja nauczke, tylko szkoda dziecka :ico_puknij: :ico_puknij:
zaczarowana kuruj sie kochana, zeby tylko Gracjanek nie zalapal od ciebie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ale taka pogoda to sie nie ma co dziwc, ze ciagle jakies wirusy nas lapia :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Kasia90 a jak katarek Kinguni???
wiolaw ale straszna historia :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: i takie babsztyle pracuja z dziecmi :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:. najwazniejsze, ze sprawa sie wyjasnila, ale co przezylas to twoje :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Dobrze, ze mozesz karmic lolka a glupia baba sie nie przejmuj :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: I daj znac co z ta twoja noga :ico_sorki: :ico_sorki:
UFFFFFFF chyba koniec :-D