Czesc :)
Czasu brak na necika jak pogoda ładna :ico_sorki: ale widze że nie tylko ja biegam po dworku :ico_brawa_01:
U nas weekend super poza paskudnym kaszlem Olka i niestety jakieś uczulenie się przyplątało i wylądowałam na pogotowiu. Myślałam że to wiatrówka bo bratanica miała w żłobku i była u nas tak gdzieś 3 tyg temu więc by się zgadzało. Ale to była ciężka reakcja alergiczna. DOstał leki kąpiel w krochmalu i już jest lepiej. Pewnie od jakiegoś płynu do kąpieli.
A Maksiu zaczął dwa dni temu siadać z raczkowania :ico_brawa_01: bosko to wygląda tak jeszcze nie poradnie to robi :-D a poza tym wyciąga wszytsko z dolnych szuflad, a na początku myślałam ze zwarjowałam bo ciągle szuflada otwarta ja zamykam a ona za chwile otwarta. Nie myślałam że to taka spryciula z mojego synka.
mikusia1, widać że festyn udany :ico_brawa_01: fajna sparawa. Szkoda że u nas takich nie ma.
Magda33, ładne kwiatki z biedroneczką :-D napewno mama się denerwowała :ico_sorki: ale dobrze że to "tylko" trzydniówka i żeby ZOsieńka czuła się już dobrze!!!
Dziś pochmurno, ale spacerek zaliczymy.
u nas leje jak by ktoś odkręcił kurek w niebie.
wiolaw, super że wszytsko się udało tylko współczuje garów i sprzątania.
Ja uciekam teraz ululać kluski bo spacer dzisiaj w domu po pokojach :ico_sorki: