no czasami szef wkurzający jak każdy, ale pod tym względem, że mam Zuzię w pracy to super:) praca strasznie nudna, wczoraj np miałam przez cały dzień 5 klientów... czasem więcej, czasem mniej, jakbym nie miała neta to bym zbzikowała :DAsiaczek fotosik jest naprawdę łatwy.
Super ten Twój szef. Łatwa taka praca co nie? może trochę nudno, ale masz neta i Zuzię czasem w pracy to pewnie jest ciekawie;)
Super, dziękuję :)asiaczek, już gotowe jesteś na pierwszej stronie wpisana więc jesteś już jedną z nas ;-)
ale fajnie:) też bym chciała przekłuć Zuzi uszka, ale Łukasz mówi, że jestem szalona i nie chce się zgodzić:/matikasia, a ja wczoraj mojej gwiazdeczce przekułam uszy było trochę płaczu ale dzisiaj już jest wszystko ok, mam nadzieję że szybko się zagoją ;-) Super wygląda jestem ciekawa czy mój P. zauważy bo jutro ma nockę więc trochę się z nią pobawi bo dzisiaj to miał na rano do pracy a mała jeszcze spała.
Zuzanka standardowo kupki na nocnik robi już od dawna:) w pieluszkę baaaardzo rzadko jej się zdarzy :) a siku też często złapiemy na nocnik:)
asiaczek, super niunia wygląda a na tym nocniku tylko siedzi czy kupkę robi??? Bo moją jak przypilnuję to zrobi na nocniczek ;-)
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość