moja to jak na drożdżach ;-) teraz używamy pieluszek 3-6 kg ale po malutku robią się za małe ;-) więc ma już na 100% 5kg ;-)a jak tam Wasz skarbuś rosnie???
ja biegam po rodzinie :ico_zly: jak co roku, koszmar! Dwie wigilie, dwa sniadania w pierwszy dzień świąt :ico_zly: ani mama ani teściowa nie odpuszczą :ico_zly: po świętach jesteśmy naprawdę wykończeni :ico_zly: jeszcze teraz jak są dzieciaki to ttroche mniej, bo zawsze się wykręcimy, ze już musimy iść bo Kuba marudzi więc siedzimy po 2 godziny u każdej i zmykamy ale i tak wigilia jest wykańczająca, bo trzeba się wyrobić z 2 wigiliami w 4 godziny miedzy Kuby drzemką a pójściem spać :ico_noniewiem:A co Wy kobietki robicie w święta???
- w poniedzialek doktorek obiecal mnie wybadac skutecznie,jak sie nie ruszy, to po swietach - mam ochote na salatke i bigos :-Diw_rybka, a Ty kiedy masz zamiar się rozpakować????
- to tam u was i tak tanio,ja dla malego placilam 150-170 zl.Nie wiem ile tu nas bedzie kosztowac,ale mam zamiar wykorzystac becikowe na te szczepionki :ico_oczko:a tą szczepionkę zapłacić 125zł
- jak nie masz becika to mysle,ze bedzie ok,to duchowe przezycie,wiec niesadze zeby ktos sie czepial,zwlaszcza,ze to zima :ico_oczko:Co o tym myslicie??
- ja tez :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:bo bardzo chciałabym aby w końcu im się udało.
- ja tez bym chciala,ale sie nie nakrecam,zeby sie znowu nie rozczarowac.Zobaczy,tyle czasu musialam brac leki,lezec,nie moglam malego nosic na rekach,bo nie daj Bog urodze,a teraz jak moge rodzic to cisza :ico_noniewiem:mam nadzieję że dobrze lekarz Ciebie wybada
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość