Witajcie kochane
ostatnio niewchodze na forum bo niema kiedy :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
nawet ostatnio sobie spalilam troszke plecki od tego słonca :ico_olaboga:
teraz juz lepiej i nawet mysle ze mialam lekki udar bo tak okropnie sie czulam do tego bol okropny glowy i nudnosci :ico_placzek: :ico_placzek:
no ale minelo na szczescie
dzis pogoad deszczowa znmaczy sie jeszcze niepada ale zaraz zacznie :-D
bylam rano z Zulka na badaniu Cum i ogolnie bylo oki byla nawet spokojna jak zakladali jej cewnik :ico_szoking: :ico_oczko: tylko na samym badaniu jak podali jej kontrast to zaczela plakac bo glodna byla jak wilki i do tego spiaca :ico_placzek: :ico_placzek:
ale byla dzielna
i jutro po poludniu beda wyniki mam nadzieje ze wszsytko bedzoe dobrze :ico_noniewiem:
powiem wam ze moze my tez wyjedziemy na weekend nad morze(fakt mieszkamy nad morzem ale pojedziemy do Łeby :ico_oczko: jak sie uda to od 16-18 lipca jestesmy w trakcie zalatwiania domku
mamy pojechac ze znajomymi mam nadzieje ze sie uda :-D bardzo bym chciala tymbardziej ze jest tam ten Park Dinozaurow a po drugie zawsze to jakas rozrywka i spedzony rodzinnie czas :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
takze zobaczymy co z tego wyjdzie
Wiki uczy sie jezdzic na rolkach coraz lepiej jej idzie :ico_brawa_01:
Zulka raczkuje zasuwa tak szybko ze hej,podnosi sie do stania :ico_szoking: skacze jak sprezynka i tylko na nogi chce nawet siedzenie sie jej niepodoba hehe
a wczoraj raz udalo jej sie samej usiasc z pozycji raczkujacej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super same postepy robi
bardzo sie ciesze
Matikasia fajnie zer jestescvie juz w domku ale u mamy widac ze bardzo wam sie podobalo i mogliscie spedzic razem czas i to bardzo aktywnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i mam nadzieje ze ureguluje sie MIlencki jedzenie w nocy i da mamusi sie wyspac :-D :-D
wiolaw, tak to aj pytalam o tenm dziwny sluz i wogle o okres bo ja jeszcze niemam a juz niekarmie Zulki od 3 miesiecy i mam tylko ten sluz niewiem czy to normalne :ico_noniewiem:
super ze macie takie grilowanie ze znajomymi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zazdroszcze
dla Lolka za 8 miesiecy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
zajechaliśmy do tesco po pampersy i zakupiłam za 49zł 128 szt hagissów :ico_haha_02:
no to ekstra promocja :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ja dziś strajkuję i dorobię tylko naleśniki z nutellą do rosołu.
ja tez chcialam zrobic nalesniki i rosolek tylko ze chyba niezrobie bo niema wody od rana :ico_zly: :ico_zly: awaria i niewiadomo o ktorej bedzie
a wsklepach niema wody niegazowanej :ico_szoking: :ico_szoking: wszystko wykupili :ico_olaboga:
Smsa dostałam. U Kali ciężko z kasą. Radzi sobie jak może. A nie ma kompa więc nie wchodzi na forum. Także możemy być spokojne.
dzieki za wiesci wazne ze jest wszystko oki szkoda ze tylko kasy brak :ico_placzek: :ico_placzek:
isiawarszawa, ja etz uwielbiam konserwy z puszek mniam mniam :-D :-D
Magda33 sup[er wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dloa kochanej Zosienki wyobrazam sobie jak cie mile zaskoczyla,i ze moglas przy tym byc super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
matikasia, dla Milenki kochanej ksiezniczki za 8 Miesiac :ico_tort: :ico_tort:
Kasia90, czekamy na fotki z chrzcin siostrzenicy :-D :-D
jeszcze ide dzis na 13,30z Wiki do dentysty :ico_oczko:
a ja w czwartek na dwa zeby och troszke kaski pojdzie ale trudno
usmiech najwaxniejszy :-D :-D :-D
zaraz wkleje jakies fotki moich dziewczynek :ico_oczko:
[ Dodano: 2010-07-06, 18:22 ]
to tyle milego ogladania
[ Dodano: 2010-07-06, 18:42 ]
a tu Zulka jak prubuje stawac :-D