Witajcie
niemam chumoru od wczoraj :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
bylam, załatwiac zasilek wychowawczy i rodzinny i niestety niedostaniemy :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
nic mi sie niechce jestem taka wkurzona
bo jak to pan w urzedzie stwierdzil: pani mąż za duzo zarobil w 2009 roku :ico_szoking: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
tylko szkoda ze oni licza brutto a nie netto
masakra
a tak liczylam na ten zasilek i tu nonono
niewiem co robic
nawet rozmyslam zeby wrocic do pracy tylko co ja zrobie z Zulka :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
niemam za bardzo gdzie
na żłobek czeka sie z 1-1,5 roku :ico_szoking: :ico_szoking:
bo tylko jeden
a na nianie mnie niestac niestety
niewiem co tu robic
jeszcze roczek Zulki :ico_placzek: :ico_placzek:
ach
niechce mi sie wiecej pisac bo tylko łapie doła :ico_zly: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Wiki poszla do szkoly,bardzo sie cieszy takze chociaz ona zadowolona :ico_oczko:
9 wrzesnia mamy zebranie i znow sie zacznie kasa na to kasa na tamto :ico_olaboga: :ico_olaboga:
juz trzeba kupic mundurki,dac na ubezpieczenie
:ico_olaboga:
Zulka nadal nie pije mleczka tylko w nocy jej daje jak spi :ico_oczko:
ale zjada kaszke z mlekiem takze chociaz tyle
ma apetyt niejest zle zjada wszystko co sie jej da :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja rowniez stawiam :ico_tort: :ico_tort: za 10 miesiac Zulki :-D :-D
no teraz odpisze wam postaram sie wszystkim :-D
Matikasia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za powrot do pracy fajnie zawsze to jakas odskocznia :-D
a czego uczysz??jakiego przedmiotu??
ja tez bym poczekala z tym moczem az ci sie skonczy@
Na osiedlu zrobili nam plac zabaw, więc mamy swój osobisty już
ale super tylko pozazdroscic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:
i co bylas juz u pediatry zapytac o wage Milci??
ja ide teraz w srode zrobie badania krwi a potem sie umowie na kontrol wagi
juz sie tym nieprzejmuje bo wiem ze niema czym
taki jej urok ze jest szczuplutka :-D
Kasia90 widze ze i ty wracasz do szkoly :-D fajnie tak do ludzi wyjdziesz poznasz nowycgh znajomych :ico_oczko:
a jak Kinia pije juz mleczko normalnie??chodzi mi z butelki :-D
i jak usypianie ??
edulita, super ze zakupki udane :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no i :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla NIki za powrot do przedszkola dzielna dziewczynka z kazdym dniem bedzie coraz lepiej :ico_oczko: :ico_oczko:
a Idunia pewnie juz coraz lepiej chodzi co??i fajnie ze niemusicie jzu chodzic do neurologa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Idunia to zywe sreberko juz nieraz pokazala ze to ze jest wczesniaczkiem nieoznacza wcale ze jest gorsza :ico_nienie: :ico_nienie:
jest super silna dziewczynka i pokazuje to na kazdym kroku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wiolawu mnie teższkoła się zaczeła izamieszanie ,a do tego jeszcze mama zachorowalai wszystko na mojej głowie i zakupyi gotowanie i zeropomocy przy małym
ojej wspolczuje :ico_olaboga: napewno sobie poradzisz jestes silna kobieta
a jak tam twoja noga(juz niechodzisz na kijki)??tak??
chyba ze to bylo co innego :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
dla Lolka za nowe postepy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
moja tez gadulka sie zrobila hehe
zkazdym dniem cos nowego :-D
isiawarszawa, piekne fotki Oli :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: sliczna z niej dziewczynka i piekne ma oczka
a najbardziej mnie sie podoba ta fotka jak wyciaga te husteczki :-D :-D :-D
moja tez jak sie dorwie to szybko wyciaga i patrzy czy nieiwdze hehe
no i widac ze lubi jesc fotka z marchewka superowa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Magda33 jak tam Zosienka???i jak po szczepieniu
bedzie coraz lepiej w żłobku zobaczysz to musi troszke potrwac a bedzie tylko lepiej trzymam kciuki za was obie :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
hmmm co jeszcze
a no i oczywiscie wszystkim naszym kochanym dzieciaczkom za kolejne postepy,nastepne miesiace :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:
kurka wylecialo mi z glowy co jeszcze :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:
acha
zaczarowana za postepy Gracjanka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a jak tam ci pracy idzie??jak solarium prosperuje :-D
tak sie zastanawiam czy cie nieodwiedzic w pracy jesli niemasz nic przeciwko :-D
mam niedaleko a widze ze z naszym spotkaniem cos nieidzie :ico_oczko:
a moze i skorzystam z solarium na poprawe humorku :-D :-D
daj znac jakby co :-D
a
bardzo dziekuje dziewczyny za mile slowa odnosnie Zulki i jej wagi jestescie kochane niema to jak dobre slowo :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
a teraz uciekam bo wstalam wczesnie buziaczki