witam sie i ja :ico_kawa:
Najpierw sto lat dla Zuzulki :ico_haha_01: :ico_haha_01: duża rośnij Skarbie i zdrowa bądź!!
Mikusia świetne zdjęcia! Zuzia to już duuuża dziewczynka. :
dziekuje bardzo za zyczonka :-D :-D
i za fotki :ico_oczko:
Mikusia Wiki super miała przebranie. Wystraszyć się można było.
no ta charakteryzatorka ja tak wymalowala :ico_szoking: az Wiki sama sie przerazila jak wygladala hehe
a stroj ma od mojej siostry z Irlandi :-D
super ze uwas imprezka udana :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: torcik pierwsza klasa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Fotki widzialam na bloku super Milenka widac bardzo zadowolona :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
matikasia, jak tam po kinie??fajny film ?/
I stawiam :ico_tort: na 11 miesięcy Kini, trochę spóźniony, ale jest. :)
Wszystkiego najlepszego dla Kingusi :ico_tort: :ico_tort: duzo usmiechu i moc całusków :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Kasia90, fajnie spedzilisci z Kamilem czas :-D :-D :ico_brawa_01: na tej trawce hehe
No, a dziś Kamil pierwszy dzień w nowym oddziale w Katowicach jako kierownik.
trzymam kciuki&&& napewno sobie swietnie poradzi :ico_oczko:
Magda33, ojej to niedobrze w tym żłobku sie dzieje :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: kurka czlowiek mysli ze pod dobra opieka sie zostawia nasze skarby a tam pracuja ludzie nieodpowiedzialni :ico_zly: :ico_zly:
az sie boje jak moja Zulka tez pojdzie do żłobka :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
mam nadzieje ze Zosienka sie znow zaklimatyzuje a jak nie to naprawde bedziesz musiala szukac opiekunki tylko znalezc teraz jakas odpowiednia :ico_noniewiem:
lece na 13 na szczepienie z Zulka odrazu ja zmierza i zwaza :ico_oczko:
kurka troche sie boje
bo Zulinka ma tylko 72cm :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: i wydaje mi sie ze to malo niewiem zobaczymy co powie pediatra :ico_oczko:
moze to jej urok ze bedzie taka drobna i malutka
jeszcze jakby miala byc drobna to oki tylko zeby rosła tak jak trzeba :-D
buziaczki