Gabrysiu ogolem o pracownikow ciezko nie jest ale my potrzebujemy tynkarzy maszynowych ktorzy potrafia robic..mielismy przeciez dwoch kolegow T ale nie potrafili tego i zaczeli wymiekac :ico_noniewiem: po prostu nauczyc sie nie chcieli :ico_noniewiem: jakos T mogl bez zadnego problemu :ico_puknij: ...trudno... i tu problem mamy teraz....
z robota nie ma problemow bo jest pelno.. gdybysmy mieli pracownikow zgranych i ze stazem konkretnym i umiejetnosciami to by niebo bylo :ico_haha_01: a i oni by dobrze zarabiali bo od 3,5 do 5 tys to przeciez na polskie warunki chyba bardzo ladnie...ale oczywiscie wszystko zalezy od tego ile by metrow zrobili...no ale taka dobra ekipa potrafi w miesiacu spokojnie 4 tys wyciagnc bez stresu :ico_noniewiem:
mala juz przyszla..uspilam ja..
ide myc gary bo mnie wczoraj wieczorem T odciagnal :ico_haha_01:
jak dzieciaki wstana to pojdziemy do lidla, zobaczymy jak nam wyjda te zakupy i spacerek.. :ico_haha_02:
chlodno dzis znowu...juz mrozik czuc w powietrzu :ico_puknij: pogoda zwariowala czy co!??
poki co dzieciaczki spia wiec ide do roboty :-D
jeszcze pewnie dzis zagladne..choc teraz jak T w domu to jakos ciezej mi to idzie :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-09-17, 06:59 ]
Gabrysiu Emilka wytrzyma,dzielna z niej kobitka..trzymam kciuki aby wszystko dobrze bylo na usg :ico_oczko:
[ Dodano: 2008-09-17, 07:07 ]
ach jeszcze herbatke sobie zrobie i chwilke posiedze :ico_haha_01: bo pozniej juz moze byc mniej czasu :-D