rybka jejku, biedny Szymek :ico_pocieszyciel: tak mi go szkoda, nie może się uwolnić biedaczek od tych choróbsk wszystkich :ico_pocieszyciel: astma jest ciężka dla dorosłego człowieka a co dopiero dla takiego maluszka

a może pediatra "niedouczony" i jest nadzieja że to po prostu przypadek i jednak nie astma? Może przez ząbkowanie wszystko? Mi kiedyś pediatra tłumaczyła że przez ząbki to katar bardzo szybko schodzi niżej... trzymaj się kochana :ico_pocieszyciel:
Wogóle najlepiej teraz smakuje mu to co my jemy, ale robię mu to poprostu bez przypraw i tyle.
o właśnie, my też tak mamy :ico_oczko: z reguły Piotrek obiadek swój- oczywiście cały duży słoiczek, a po chwili gdy my zaczynamy jeść to doprawia się ziemniakiem lub warzywkami.. ale za ziemniaki to on pokroić się da- uwielbia je i aż trzęsie się jak je widzi :ico_sorki: potrafi zjeść połowę dużego ziemniaka z warzywkami- oczywiście po zjedzeniu obiadku ze słoiczka :ico_wstydzioch: ale co mam jemu zrobić- patrzeć na wygłodzonego biedaka jak wyciąga rączki do jedzenia :ico_oczko:
Dopiero tydzień temu zaczęło się raczkowanie a dziś, sam się podniósł przy stoliku od TV :ico_szoking:
hihi niech on się tak nie wyrywa do chodzenia,najpierw zimowe dzieciaczki zaczną chodzić, my ewentualnie po nowym roku :ico_haha_01: aż się nie mogę doczekać aż ten mój podniesie swój ciężki tyłeczek :ico_sorki:
Wogóle ludzie są dziwni, bo sami zapominają bardzo szybko jak ich dzieciaczki wyglądały w Cezarego wieku i komentują teraz.
o właśnie, ja tak ostatnio mojemu tacie powiedziałam.. bo porównywał Piotrusia z córką mojego brata. ona ma 2 latka ale jest strasznym niejadkiem a na dodatek jest szczupła i wysoka.. i mój tata powiedział że ona jest za chuda a Piotrek za gruby.. więc pokazałam jemu zdjęcia małej jak miała 7 miesięcy to tata nawet powiedział że Piotrek jest szczuplejszy niż ona :-D bo kurcze ile można wytrzymać głupich tekstów i docinek :ico_zly: