Karolinka- fajnie ,że cos piszesz, dzielna jestes z tą dójką dzieci. Tosia też chodzi tylko za raczki, asekuracyjnie bo między meblami sobie przjedzie ale jak nie ma się o co oprzec to nie, więc powoli zacynam wątpić czy ona bedzie chodzić przed świetami, to już 15 miesiąc niebawem a ona dalej nic :ico_szoking:
Ela- no z tym doktoratem to chyba rzeczywiście tak jest bo kogo ze znajomych spotkam co jest na studiach doktoranckich to tylko na nie psioczy, niemniej może kiedyś zwolni sie miejsce na uczelni nawet prywatnej i mogąłbyś tam pracować.
Anita- :-D ciesze się, że to był fałszywy alarm, teraz pilnuj sobie dzielnie tych tabletek.
Marta- bardzo ładny salonik, a w kąciku Nelinki rozpoznaje rekę Ikeai, teąz mamy taki pojemnik rybke na zabawki i też czerwony:)
Ja jestem zmęczona tym tygodniem i ta paskudną pogoda jaka jest teraz ale co poczac jutro mam dyzur i znów nic nie odpoczne sobie w weekend :ico_placzek: Tosia jest teraz strasznie absorbująca, a jak mam chwilke to od razu siadam do ksiazek i się uczę, chciałabym już wiosne żeby długo było jasno, szłabym z Tosia popołudniu na plac zabaw z ksiazka w dłoni, a w domu to mnie chce czasem szlak trafić bo jak wracam to przy takiej pogodzie nie ma sensu wychodzić, a niedługo będzie ciemno jak będe wracac do domu, masakra.
[ Dodano: 2008-10-24, 15:27 ]
A tu wklejam fotke ze środowego spaceru, Tosia juz rozpoznaje swojego kolege i zawsze jak przychodzi do niego to daja sobie buzki i sie przytulacją :-D