Dzień Dobry dziewczynki.
Bardzo dziękuję za życzenia imieninowe :ico_buziaczki_big:
U nas w sumie nic nowego. MASAKRA z zębami znowu powróciła (idą dolne dwójki) ale nie wierzę że wyjdą jeszcze w tym roku :ico_zly: Okres właśnie mi się skończył czyli te litry "towaru" poszło na marne i Amelki jeszcze nie będzie :ico_oczko: Co do szczepionek to my jedziemy dokładnie tak jak przewiduje PLAN SZCZEPIEŃ przecież nie wymyślił tego jakiś idiota, kupowaliśmy tylko skojarzone aby kłuć było mniej. Na te meningokoki (czy jakoś tak :ico_haha_01: ) nie szczepiliśmy, pediatra mówiła że ona nie daje gwarancji na ochronę przed sepsą bo wywołują ją jeszcze inne bakterie. Moje podejście do tego jest takie, że wcale o tym nie myślę, nie mogę zakładać najgorszego bo po co mam się zamartwiać i źle spać w obawie o moje dziecko. Przecież krzywda może mu sie stać wszędzie.
ELU i ASIU ---- dla Was :ico_prezent: już będziecie wiedziały za co :-)
MARITTKO ---- jestem z Ciebie bardzo dumna Ty nasza MATKO POLKO :ico_brawa_01: Powiedz (bo wiesz nie jestem na bieżąco :-D ) jak z karmieniem piersią, próbowałaś czy po prostu nie chciałaś? Piękne wózki wynalazłaś dla bliźniaków, ten pierwszy jest wyjeb.... w kosmos, aż bym chciała takie dwie małe kserokopie :ico_haha_01: Mi się ten podoba, jest dla malucha i dla starszaka, który nieco więcej waży :-D Ja może w taki zainwestuję (pod warunkiem że w końcu zajdę :-D )
http://allegro.pl/item273865792_absolut ... nstwa.html
Tyle bym chciała Wam napisać ale zaraz pewno się trolik obudzi..... o już :ico_zly: