Witam!!!!! Ale się rozpisałyscie :ico_brawa_01: Wiecie wybaczcie ale nie mam czasu czytać zrobie to popołudniu bo teraz myje okna i sprzątam :-) mieszkanie strasznie zapuszczone,koszmar. A jak już mnie chęci wzieły na sprzątanie to niechce tego przerywać. :-D aaaaaaaaaa DZIEWCZYNY głosujcie na moja matyldzie
http://www.cwiczzmaluszkiem.pl/ to ta ładna dziewczynka w żółtej sukience. wchodzcie na galerie zdjęć wpiszcie matylda i głosować mi tu ciotki każdego dnia :ico_brawa_01:
[ Dodano: 2008-03-11, 12:59 ]
O przeczytałam edulitko brawa dla małej za nocniczek :ico_brawa_01: I dla ciebie za wytrwałość ja bym takiej pracy niezniosła, to chyba nie dla mnie i dobrze że zrezygnowałaś. Ciężka praca jak dla kobiety :-) a teraz wiosna idzie to sobie pospacerujesz z małą. Asiu faktycznie super taki tarasik ja mam tylko mały balkonik, ale zawsze coś :ico_haha_01: Własnie fajnie sobie poukładałam książki i je odkurzyła a mał już wnich buszuje łobuziara :-)
[ Dodano: 2008-03-11, 13:34 ]
No ładnie jak ja się do siadam do kompa to wy znikacie :-) zaraz też musze iśc na spacer zrobic jakieś zakupy :-) Pracuje na wysokich obrotach dzisiaj :-) Ale też popadam w depresje to nie że ja tak zawsze ale dziś mam jakiś motorek zamontowany :-D