hej
dziękuję za zdjęcia :-D piękne i Niki i Wikusia i Kondzio :-P a co tam Kasiulka nic mi nie zrobisz boś ciężarna i daleko - a brzuś nie niestety a bardzo dobrze, że już rośnie - znaczy dzidziuś rośnie :-D
obiecałam zdjęcia i wieśniara nie wysłałam - zaraz jak nic się nie wydarzy to wyślę :-)
Witajcie wszystkie powracające - Eluś własny domek koniecznie dla Jasia - z podwórkiem ;-) na przeciw mnie się buduje nowiuśki na sprzedaż a ciut dalej już stoi - Bartek dojeżdża to i Daniel dojedzie :-D no i kiedy wpadniecie??
My jedziemy na długi łykend do Gołdy ;-) mamy wesele...
Różysia dostała jeszcze 5 spotkań z rehabilitacją tak na wszelki :-P
Lilcia jest mądralińska - wczoraj np. jedziemy autem do Agi mojej i ona mówi: "mama. mucha" ja pytam: "gdzie ta mucha?" a Lila: "w nosie" :-D pamiętała jak kiedyś pytałam jej kto ma muchy w nosie jak marudziła :-D
ok, już jest mój mały gremlinek i zaraz mi będzie jęczeć, "mama Maja, łąć Maju" :-)
aha i po długich zastanawianiach się, analizowania, cięciach kosztów i wybrzydzaniach zdecydowaliśmy się (póki co :-D) na dom:
http://www.projekty.ign.com.pl/index.ph ... ail&id=275
baj bo Rozi tera jęczy... :ico_noniewiem:
[ Dodano: 2008-04-29, 18:33 ]
no i ch... wyślę wieczorem bo Daniel kabel zabrał do zrzucania, ten wieśniak, gotuje się we mnie jak nie ma moich rzeczy po kilka tygodni a na 15 min. wziął :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: