Paulina ja bym poszła do lekarza z tym...nie znamżadnych specyfików niestety :ico_noniewiem:
No to ja się żegnam dziewczynki na kilka dni :ico_papa:

:ico_brawa_01: za wiarę! ja to czasem za mądra jestem i np. Radek musi porządnie walnąć sobie guza na głowie żebym zwróciła uwagę :ico_noniewiem: , jak dobioja do ściany to tylko sięśmieję że krew ni leci to jest ok. :-) i tylko raz byłam z nim na pogotowiu z guzem na głowie, ale grzmotnął wtedy tak że echo poniosło po bloku a byłam sama z nimi w domu i miałam niezły młyn, dobrze że mamy samochód i ja panikuję raczej po badaniach już, bo wcześniej nie mam na to czasu :-DPrzy drugim dziecku będziemy wszystkie mądrzejsze.
madrze napisane :ico_brawa_01: mnie tez to wkurza :ico_oczko: a moj zrobi kupke w pieluche a pozniej wola i pokazuje :-D no coz troche dluzej nam to zejdzie dzis moze pojedziemy do zoo ladna pogoda maluch jak narazie zdrowy bo ja troche przeziebiona mam nadzieje ze nie zarazi sie ode mnie :ico_noniewiem: Pozdrawiamw sumie to powiem szczerze, ze wkurza mnie jak ktoś mówi, że mati jest rojber czy niegrzeczny bo widzę, że ludzie by woleli żeby dziecko najlepiej siedziało i się nie ruszało i żeby zaraz było poukładane i wszystko rozumiało....
ja miałam jedno takie dziecko - niestety wyrosło z tego :-D Marzenka jak była malutka to potrafiła pół godziny bawić się jednym autkiem, a potem wystarczyło zmienić jej zabawkę np. na miskę i drewnianą łyżkę i kolejne pół godziny miałam spokój; przyzywczailiśmy się do spokojanego i łagodnego dziecka a jak skończyła 2 latka to jakiś diabełek w nią wstąpił i latała po całym mieszkaniu jak szlona albo buzia jej się nie zamykała przez 2h - najgorzej jak załapała że może biegać i gadać jednocześnie, a mamy 12metrów w prostej linii więc miała gdzie biegaćludzie by woleli żeby dziecko najlepiej siedziało i się nie ruszało i żeby zaraz było poukładane i wszystko rozumiało....
:ico_smiechbig:najgorzej jak załapała że może biegać i gadać jednocześnie, a mamy 12metrów w prostej linii więc miała gdzie biegać
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość