30 lip 2007, 14:46
Matikasia jest oki :-) On nawet nie poczuł chyba tego klapsa ,bo nawet nie zapłakał :ico_oczko: :ico_oczko: Niestety Bartosz czasami przekracza granice dobrego zachowania,a ja tez po wielu tłumaczeniach ,perswazjach,pokazywania ,że tak nie wolno ,bo wyrzadzasz krzywde i sobie i Kasi nic nie daje to i mnie nerwy ponoszą.Kasia juz nieraz dostała od niego krzesłem ,zabawka czy czymś innym,nawet bawiąc sie z nim :-) :-)
Ale ja tak naprawde to nie chce być super doskonałą matką :-) :-) Bo ja uwielbiam ogladać Super Nianię ,jak i programy z nia na TVN Style-bardzo madre i pouczajace I z wielu jej porad korzystam :-) Ale jest psychologiem ,wiec wie jak sie za takie rzeczy brać ,napisac ksiazke tez umie ,ale czy tak naprawde jej zycie było takie kolorowe :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Jest rozwódka ,wychowywała samotnie dwóch synów ,wiec napewno tez tak kolorowo nie miała :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: A w programach wiesz nie pokazują wszystkiego od deski do deski :-) :-) A czy póxniej po programach W TYCH RODZINACH jest taka idylla jak pokazywali to w TV :-) :-)
Nie uważam ,że bicie dzieci cos daje ,a wprost przeciwnie i tu sie z Toba zgadzam w 100 % Matikasia,ale bycie rodzicem i wychowanie dzieci nie jest łatwe dla nikogo :ico_nienie: :ico_nienie: Ja po prostu chce ,zeby ta moja dwójka wyrosła na madrych ludzi ,żeby odróżniali co jest złe ,a co dobre,ale tez co jest najwazniejsze ,żeby szanowali rodzine jak i innych ludzi :-) :-)
Uff ,ale sie rozpisałam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Ostatnio zmieniony 30 lip 2007, 15:05 przez
Dora1, łącznie zmieniany 1 raz.