Aż mnie lekko strach ogarnia co to z tymi zebami bedzie hihi ;-) Poczekamy zobaczymy - kiedys wyjsc musza.
Dalam Martynie gryzaka przed chwila i fajnie sie z nim silowala :-D http://www.youtube.com/watch?v=uEkskwES ... e=youtu.be
O kurde - maly zdolniacha :-)Hehe a czasem włoży je za głęboko to w momencie pawik jest
Mysle ze mozesz sprobowac jak masz podejrzenia ze to zabki. Moja mama mowi bysprobowac lyzeczka ostukac. Jak slychac taki specyficzny dzwiek tzn. ze zebole wychodza :-) moze sprobuj jak dasz rady :-)Zastanawiam się czy nie kupić już bobodentu na dziasła i posmakować małemu.
Maly ksiaze hehe Wam rosnie ;-) wspolczuje pakowania.nad morze biorę gondole
Tak jak pisałam. Na macierzyńskim jest do 10 maja i z dniem 11 maja chce mieć wychowawczy :ico_oczko:Rozumiem, ale złożyła od 1 maja pisałaś, a moze jednoczesnie złozyc wniosek o wypoczynkowy i na wychowawczy powiedzmy od czerwca. Nie wiem, czy 3 lata może trzymać urlop i w sumie po co? musiałybyscie w kodeksie pracy poczytac..ona właśnie już złożyła wniosek o urlop wychowawczy
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość