Nie uzywam poki co. Spasowaly najbardziej Nivea i Pampers Fresh :-)a uzywacie chusteczek dada?
U nas tez cudna wiosna, takze dzisiaj juz idziemy na spacerek.
wydaje mi się ,że tak :ico_sorki:sama nie wiem jak ubrac małą jutro na dwór, wystarczą body, sweterek, spodnie i polarowy kombinezon plus kocyk?
Jadzia, super masz dziewczyny,
Jadzia duze masz te swoje panny ! :-)
jadzia alez masz super córeczki. A najstarsza ma mega długie piekne włosy :ico_szoking: :-D
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dziękujemy :-D A Julcia narawdę jest duża ,kupuje jej już ubrania na 140-146 :ico_szoking: , włosy też jej tak rosną , z resztą ona obciąc nie pozwala i tak sobie je hoduje tylko z czesaniem kłopot i płacz :ico_olaboga:Jadzia, cudne dziewczyny, jakie włosy długie ma Julka :ico_brawa_01:
a u nas nadal nic :ico_placzek: jutro znów jej czopka dam jak dziś nie zrobipo czopeczku była mega kupa...nawet na plecach :-D teraz malutki spi spokojnie :-D
_
ja ich używałam ale mi były za mokre i przerzuciłam się na te z rossmanaa uzywacie chusteczek dada?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość