Wreszcie udało mi się przeczytać zaległości z kilku dni!! Nie miałam ostatnio w ogóle czasu na nic. Bartus od kilku dni coiś marudny, ale to na pewno wszystko z mojego mleka, to pzrez ten stres. W ogóle przez stres ostatnio miałam mniej mleka. Bałam się co to bedzie ale po mału wraca do normy. Wszystko przez pobyt mojej siostry w szpitalu. Już jest na szczęście w domu, ale niestety podczas laparoskopii okazało się ze lewego jajnika nie da się uratować i musieli go wyciać... Na szczęście mimo to pozostaje płodna i prawy janik przejmuje rolę tego którego już nie ma. Tak się o nią bałam... A do tego wycięli jej guz który był przyklejony do jajnika i maił włosy, paznokcie i podobno rosły mu paznokcie...okropność! Jak moze się takie coś tworzyć w ciele człowieka!
karolas wszystkiego najlepszego w 5 rocznicę ślubu!!!!! :ico_tort: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :509: :529:
Życzę Wam dużo miłości, ciepła i czułości, a także wielu lat wspaniałego seksu!!! :ico_oczko: :-D
mamcia nic sie nie przejmuj wloskami Julki! Jest bardzo oryginalna i w tym jej urok jeszcze wiekszy!
hekkate ja chodze 24h w staniku bez fiszbin, a jak gdzieś wychodzę to mam z fiszbinami ale też z odpinanymi miseczkami, taki już barzdiej efektowny, ajk gdzieś muszę karmić jak nie jestem sama. Nie mogę chodzić bez bo między karmieniami mam skurcze w piersiach i wypływa mi mleczko, nie mówiąc już podczas karmienia tryska mi z tej drugiej piersi. Ciągle muszę mieć wkładki laktacyjne!
ML ja też jem już wszystko i nic mojemu synkowi nie jest. Jem smażone, pieczone, duszone i inne, słodkie i nic! Bardzo się cieszę, bo w lipcu idziemy na wesele a wcześniej nie bylam zadowolona że nic nie bede mogła jeść, a tu się okazuje że nie bedę sie musiała ograniczać!!! Superowo, bo będzie fajoskie jedzenie bo rodzice pani mlodej są właścicielami jednej z najbardzie eksluzywnych restauracji w naszym regionie i menu mają wyśmienite!! Hhihihihi ale sobie dojem!!!! :530: :ico_brawa_01:
hekkate co do koloru włosków to ja mam wrażenie jakby Bartusiowi włoski trochę sciemniały ale oczka mają taki nieokreślony kolor. Jest mi trochę przykro bo moga się zmienić w piwne po moim mężu a tez liczyłam że zostanąniebieskie po mnie. Kształt oczu ma po mnie i kolor też powinien mieć po mamie bo cały to taka kopia malutka mojego Łukasza!