27 kwie 2007, 20:42
Dziewczyny odkad mam komputerownie na dole jakos nie potrafie usiasc i klikac ... :ico_wstydzioch:
Synus jest doslownie wszedzie ... i chodzic sie jemu zachciewa :ico_olaboga: wiec oka nie moge z niego spuscic [ coraz gorzej u mnie z ortografia :-/ ... za to on puszcza sie wszystkiego :ico_smiechbig:
juz pierwsze niesmiale kroki mamy juz za soba :ico_brawa_01:
kaola wkoncu sie pojawilas :ico_sorki: brakowalo mi Twego humoru :ico_spanko:
:-D
dziewczyny ja chyba za powaznie biore zycie ... juz pierwsze siwe wlosy mi sie pojawily :ico_wstydzioch:
nie potrafie sie skupic, kloce sie z D a pozniej tego zaluje ... tesknie za rodzina w Polsce ( mama, siosttrami i bratem) ...ech, szkoda gadac ...
a dzis kolejny powod do zmartwien ... wyszlismy na spacer, a Kourosh w placz, w histerie ... bal sie kazdego przejezdzajacego samochodu ... :ico_olaboga:
pozniej wystraszyl sie kazdego na kogo natknelam sie w przychodni ( wpadlam po recepte tylko) ...
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
ja jestem ogromna introwertyczka, ale nie chcialabym zaszczepiac niesmialosci lub strachu w moim dziecku ... iza ja rowniez rozwazam zlobek / przedszkole ... to wcale nie kwestia ''pozbywania sie'' dziecka ... mozena sie jemu w ten spob przyslozyc ... oczywiscie nic na sile ... niektore malenstwa sa przerazone perspektywa przebywania w takim miejscu i nie ma sily ...
Misiu teraz spi ... poczytam i zmykam :ico_haha_02:
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2007, 20:52 przez
diem, łącznie zmieniany 1 raz.