witam!
dzisiaj dałam radę po południu was odwiedzić :ico_haha_01:
jeszcze raz dziękujemy za życzonka :ico_sorki:
Najlepsze :ico_prezent: dla Kelly :ico_buziaczki_big:
Sosna u was ząbek już na dniach będzie widoczny :-D u mojej dalej pustki w paszczy :-/ ja też chcę wiedzieć o dobrych sposobach uczenia na niekapka :ico_sorki: bo Jagoda na razie traktuje go jak gryzaka. Próbowałam jej osłonkę tą niekapiącą zciąnąć ale w tedy za bardzo leciało i się ksztusiłą
chrupki kukurydziane wpinkala jak się patrzy małż kupił takie fajne długie i bez soli :-)
Elu u nas też są pobudki tak 2-3 x ale tylko do jdzonka i po 5 -10min zasypia spowrotem także ja rano wyspana wstaje a tobie bidulko niewiem co doradzić może mu dajcie pieluszkę albo jakąś przytulankę żeby miał co mietosić do snu.
przytulanki jakoś też nam ustały

ja zmęczona małż padnięty i tak zeszło do 1 w tygodniu więc na razie są gumy /też niecierpie/bo tabletki nie mogę jak karmię zresztą po co się truć jak taka częstotliwość słaba :-D
Asiu to te siusie duży problemik robią , spróbuj może siuuuuuuuuuuuu cały czas mówić albo odkręć kran żeby woda leciała mojej to pasi zaraz siuski są :-D
Riterko widać Jasiu się przyzwyczaja robić kupki na siedząco :ico_haha_01:
Mk mam nadzieje, że to jednak nie grąkowiec bo to paskudztwo i lubi się wracać dużo zdrówka :ico_buziaczki_big: niech to sybko przechodzi.
A gdzie nasza Kociczka?