03 maja 2007, 11:47
Dzien dobry dziewczyny....
dzisiaj mam troche poszarpay dzien... w nocy prawie wcale nie spalam ale to juz norma :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: o 9 miala przyjsc dzisiaj do mnie polozna, moj Rafal przyjechal specjalnie z pracy, czekalismy od 9 az do teraz.... Rafal jak wlasnie pojechal z powrotem do pracy to zadzwonila (jakby nie mogla wczesniej :ico_noniewiem: ) zeby ta wizyte przelozyc na jutro... no i co??? znou jutro do szkoly nie pojde bo ma byc o 10:30 a zajecia mam od 8 do 12:15 :ico_olaboga: :ico_olaboga:
nie wiem jak osoba na tak odpowiedzielnym stanowisku moze sie tak spozniac?? moze nawet nie chodzi mi juz o spoznieie ale miala nasz nr telefonu i nawet nie zadzwonila, dopiero przed 12 :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: powiedzcie: czy to ja panikuje... moze i tak ale tych boli juz nie da sie wytrzymac....
dziekuje jeszcze raz za pochwaly :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: tak jestem mloda mamusia, wogole jestesmy mloda rodzinka, moj Rafal w tym miesiacu skonczy 23 lata a ja w sierpniu 20... wszystko bylo jak najbardziej planowane ( :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ) i juz z niecierpliwoscia czekamy na nasza Mala :-D
Co do imienia to takie Nie-Polsko brzmiace bo mieszkamy w Niemczech, tzn moj maz jest tu juz od 16 lat a ja mieszkam tu od naszego slubu cywilnego :-D :-D :-D
zaraz lece szukac tych fotek brzuszkowych
buziaki