my juz po spacerku...troche wieje :ico_noniewiem: ale sloneczko ladne :ico_brawa_01: napowietrzylismy sie. Mat dostal dzis soczku jablko-marchew.pil az mu sie uszy trzesly!z butelki :ico_szoking: chcial jeszcze ale wole nie ryzykowac sensacji... :ico_noniewiem:
dlugo nie spacerowalismy bo wieje :ico_zly: ale choc ciut sloneczka zlapal :-) babe_boom, a to nie za szybko?ja czytalam gdzies ze nabial mozna dopiero ok11 mca?? :ico_noniewiem:
aha dobrze wiedziec :-) ja wole ostroznie...ale wiem ze danonki sa lepsze niz ine jogurty.kolezanka mowila ze po nich jej coreczce nic nie bylo a po innych wysypka :ico_noniewiem:
no ja juz po spacerku,cieplutko,fajnie babe_boom, danonka wlasnie nie dalam,bo Filip nie moze nabialu,pisalam ze zaluje wlasnie,ze nie moge dac,bo napewno by wcinal
prawde mowiac to ja bym sie bala tak wczesnie podawac danonki ale brawa dla Was :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: na moj gust to nasze dzieci sa jeszcze za male do podawania danonkow :ico_olaboga: :ico_olaboga: ale jak sie nie boicie ryzykowac to podajcie ale ja bym odradzala :ico_oczko: ja dlugo myslalam nad daniem jabluszka a co dopiero danonki :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla jedzacych maluszkow danonkowych.
ja jabłuszko dałam jak Maja nie miała jeszcze 3 miesięcy ale ja karmie modyfikowanym więc jest inaczej...
nie ma roznicy czy sie karmi sztucznie czy naturalnie?nowe posilki wprowadza sie przewaznie po skonczeniu 4 miesiaca :-D wiec dziwie sie ze tak wczesnie podalas jabluszko -ale gratuluje za odwage :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja sie zastanawiam nad marchewka :ico_haha_01: ale narazie zostane przy jabluszku :-)
magda75, Filip kiedy mial 3 mce na zalecenie lekarza musial przejsc nie tylko na kaszki na wodzie,ale i na zupki,a ograniczylam mu maksymalnie mleko.Jak do tej pory nie mial zadnych sensacji typu kolki czy zaparcia,ani uczulen na marchew czy cokolwiek. :ico_haha_01:
[ Dodano: 2007-05-03, 16:47 ]
Sejana dopiero sie zabieram,a juz sie spocilam :ico_szoking: