08 maja 2007, 20:34
cześć dziewczynki - :-)
dziękuję w imieniu Liluni za życzonka i my także składamy najlepsze Hani, Jasiowi i Tomeczkowi :ico_prezent:
czytałam na raty i nie wiem czy odpowiem składnie i wszystkim...
Sosenko - wstałam o 10 i byłam u pediatry ;-) hihi
z Lilą wszystko OK na wszelki mam receptę na jakieś tam cuda, ale nie wykupiłam bo nie widze potrzeby i jak lekarka potwierdziła, że zdrowa to co mam dziecię faszerować :ico_puknij: waży - 7500 (to do tabelki) a wzrost tak coś koło 70 cm - trudno powiedzieć dokładnie bo sama mierzyłam na szybkiego...
Reeni - witaj - towarzycho doborowe, lubię Muńka bo też urodził się 05 listopada tzn. ja też - jak on, bom przecie młodsza ;-)
Mery - Kornel superowo wygląda z tymi włoskami - długaśne :ico_brawa_01:
ach i do tego Sosenkowego opisu 7 miesięczniaka - Lila dokładnie to wszystko robi - od dziś raczkuje do tyłu na brzuszku rzecz jasna - od wczoraj śmiało fika z pleców na brzuszek i odwrotnie kilka razy pod rząd... normalnie jakby czuła, że 7 miechów stuknęło :-D
Teściowa krowa przyniosła już wczoraj tę spódniczkę, dżinsowa a'la ogrodniczka... taka ujdzie :ico_noniewiem: tak mnie wnerwia ta kobieta, normalnie jak widze ją to ręce mi się trzęsą a jak się odzywa to czuję jak mi serce napierdziela - dziś to przestraszyłam się swojej niechęci do tej osoby, chyba nigdy tak nie miałam - nie traktuję jej już jak matkę Bartka, jak babcię Lili tylko jak wroga, tarczę na strzelnicy (to już hiperbolizacja, ale chcę żebyście wiedziały co czuję do niej)... i najgorsze nie wiem kiedy to się zaczęło teraz to już rozmiary tragiczne :ico_olaboga:
zaraz odświeżę pamięć ;-) i odezwę się :ico_sorki: