Julie duży facecik z twojego synusia :ico_brawa_01:
Maju staram się do codziennie klaść chociaz nachwilke tak jak mi radzilaś dzisiaj położylam go i leżał sobie troch aż zaczol sie troszke denerwować i jakos udało mu sie cudem przekręcić z brzuszka na plecyki :ico_brawa_01: ale położylam go później drugi raz i juz nie chciał lezec zaczoł plakać a jak sie cieszłam ja k zobaczyłam jak sie przekręcil byłam w kuchni ale akurat sie odwróciłam :ico_haha_01:
Margot nie kłade go na takiej macie bonie ma ani tej maty ani miejsca żeby ją rozłożyć bo mam za małe mieszkank .
Ale musze wam się pochwalić co do mojego nowego domku który budujemy mamy już mury na parterze i wylany strop nad garażem a jutro albo w poniedziałek wylewają strop nad mieszkaniem i póżniej tylko poddasze BARDZO SIĘ CIESZE :-D
[ Dodano: 2007-05-10, 16:07 ]
Gosiunia wypełniłam wczoraj aniete ale coś nacisnełam i skasowałam wszystkie odpowiedzi dzisiaj już wypelniłniam na raty drugi raz wyśle ci wieczorkiem
A co do wagi to mój Kubuś jest chyba najmniejszy z waszych dzieciaczko ważyłam go w tym tygodniu i waży 6kg i 600g.