09 maja 2007, 17:32
Witam Was wszystkie, Dominisiu fajnie że do nas dołączyłaś i głowa do góry wszystko będzie dobrze, szkoda czasu na zadręczanie się, słuchaj mamy zuzi ona mądrze gada g:> !
Ja ostatnio jakos nie mam na nic sił i ciągle chodze głodna, aż sie boję czy nie dojdzie mi zbyt dużo tych kilogramów bo non stop mogłabym jeść :-/ Kręgosłup boli coraz częsciej, chyba bede musiala sie wybrać do jakiegoś ortopedy czy chirurga (kurde zapomnialam do jakiego lekarza chodzi się z kręgosłupem) oj nie wiem jak to bedzie za miesiąc czy dwa jak brzuszek bedzie coraz wiekszy, nie mam pojęcia jak moj kręgosłup wytrzyma ten cięzar. Czy wy też macie jakies problemy z pleckami??
Betti jeśli chodzi o poród to już przynajmniej wiesz jak to jest (ty, Agnieszka, i mama zuzi) , dla większości z nas to pierwszy poród więc tylko możemy sobie wyobrazić jak to będzie, w późniejszym czasie liczymy na pocieszenie że nie jest tak źle :-D
Paulina oj posmiałam się z tego twojego snu, ja ostatnio rodziłam bliźniaki :ico_haha_01:
Ulamisiula i Paulina życzę zdrówka,
Agnieszka brzuszek naprawdę zgrabniutki, mój jest ciutek większy.
Ale ten czas szybko leci jeszcze niedawno pisałyśmy ze mamy malutkie brzuszki a teraz z kilometra widać że idzie baba w ciąży :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01:
Na koniec jeszcze jedno pytanko czy wy chodzicie w swoich "dawnych" bluzkach czy już w takich typowo ciązowych tych szerszych na brzuszkach, bo mi ostatnio w pracy jakos głupio było jak założyłam bluzkę taką przyległą do ciałka :ico_puknij:
Pozdrowienia dla wszystkich z dużymi i małymi brzuszkami :ico_buziaczki_big: