Ufff... z ledwością dałam rade przecztać tą mase postów :ico_szoking:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Juleczki za raczkowanie :ico_haha_02:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za ząbka Dejviego - ale się rozszalał z ząbkami :-)
A mojej też dziś wyczaiłam drugiego ząbka !!! Tylko tak śmiesznie bo górna dwójka :-D ale będzie fajny szczerbolek z niej :-D
Ivon ja karmię cały czas piersią a jak jestem w pracy to moja mama ma odciągnięty pokarm mój i podaje jej to. Kaszki owocowe daje jej w weekendy bo moja mama uważa że nie powinnam bo są z cukrem i to źle dla dziecka... ale ja wole jej urozmaicić menu :ico_oczko:
Ja tam mojej jeszcze nie sadzam na nocnik bo jak czytałam gdzieś to raczej powinno się dopiero wtedy kiedy dziecko zacznie rozumieć co to kupka i siusiu czyli jak bedzie miała powyżej roczku. Tak to pewnie traktowała by to jak zabawkę.
Co do przewijania to moja to samo - ucieka potwornie :ico_olaboga: a nowy pampers w jej rączkach już nie pomaga ani kremy. Teraz na topie jest mój zegarek :-D
[ Dodano: 2007-05-09, 21:25 ]
justysia30, super zdjęcia Wiktorii ale ona fotogeniczna - pewnie modelką będzie :-D :ico_brawa_01: