10 maja 2007, 10:55
Cześć Babosy...
My już na nogach od 5 :ico_noniewiem: Antoś ząbkuje na całego :ico_noniewiem: zały czas jest marudny,cięzko Go czymś zając, ciągle tylko rączki i rączki.
Widzę ze głosujecie na mnie :ico_haha_02: ...jednym słowem chcecie mnie do roboty zagonić...och Wy niedobre :ico_oczko:
No dobra, wchodzę w to, ale bardzo Was prosze o pomoc, a mianowicie czy każda z Was mogłaby wysłać raz jeszcze urodzeniowe i terażniejsze dane swoich brzdąców, tylko na pw jeśli nie robi WAm to problemu (będzie mi łatwiej się połappać) DZIĘKI!!!!
Mama_Kingi, nie martw się, Kinga widocznie je tyle ile potrzebuje
Kristi Dobrze ze Twój mąz od razu poszedł do lekarza, z kręgosłupem nie ma żartów :ico_nienie:
Iza A może spróbuj kłaść Mateuszka troszkę pózniej moze wtedy dłuzej pośpi....chociaż powiem Ci ze ja tak próbowałam ale po dwu dniach stwierdziłam, że jestem już całym dniem tak zmęczona, ze chcę jak najszybciej połozyc Antosia i troszeczkę odpocząc :ico_noniewiem:
Iwonka u mnie w rodzinie tez jest porypane...to z naczy z moim ojcem...który wogóle sie mną nie interesuje a co dopiero moim dzeckiem....Eeeeeeeee szkoda gadać i zaśmiecać forum :ico_noniewiem: