dzisiaj tak wyjatkowo wieczorkiem, ale tak wogóle to tabelos będzie rano ale moze nie codziennie...jak myslicie???
Oczywisćie jeśli chcecie codziennie to BEDZIE. No problemos!!!!!!
hihi maggie no to wpadflas z ta tabelos ......ale mi sie wydaje ze najczesciej tu zagladasz (podziwiam cie ze potrafisz sie tak zorganizowac przy antosku )ja naprawde czasem nawet sily nie mam zeby chociaz poczytac a co dopiero napisac :ico_olaboga:
Wpadłam jak sliwka w kompot...
Iwonuś wiesz ja teraz ze wzgledu na pełnioną funkcję...musze tu być częściej, ale dla mnie to nieproblemos, bo ja się chyba uzalezniłam od tiktaka :ico_haha_01:
Dzisiaj wyjatkowo mnie zmogło, nie byłam wstanie nawet siedzieć, na szczeście dziecko moje ukochane było dzisiaj dla mnie bardzo łaskawe...i pospalismy ok2 godzinek w dzień :ico_szoking: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
ja z moim ojcem nie rozmawialam juz z 10 lat :ico_noniewiem: tez dluga historia ...
ja narazie ok 3 ..... :ico_noniewiem:
masz racje maggie nie ma miejsca na zasmiecanie forum :ico_oczko: 9ale to boli :ico_placzek: widocznie tak ma byc)
Iwonka, to nie tak ja poprostu....nie chce Was zanudzać...typowa sytuacja, zdrada ( w wydaniu...najgorszym) i zerwanie kontaktu z rodziną....(czytaj ze mną bo z siostrą się kontaktuje :ico_oczko: )...ale mniejsza z tym .
Kristi to dobrze ze z mężem OK...pamiętam jak mojemu sie kiedys coś w kręgach poprzestawiało...ale tak że nie mógł się wogle ruszać, ale Jemu to z nerwów, jak musielismy uspić Naszego Pieska :ico_placzek: