11 maja 2007, 19:17
Już na samym początku przyznam się bez bicia ,że czytałam Was na raty bo tyle tego natrzaskałyście ,że ho ho :ico_szoking:
Moje zdanie na temat teściowej też znacie.Nie rozumiem tylko czemu taką frajdę sprawia im gnębienie ciężarnej.Olałam swoją i tak chyba będzie najlepiej skoro przez 6 lat się nie dogadałysmy to już nie ma szans a tymbardziej po ostatniej awanturze jak mi powiedziała ,że to nie jest mój dom :ico_zly: .Wredne te baby.
Lucynko przykro słyszeć co cię spotkało.Trzymaj się mała , może tata faktycznie zmobilizuje się i zapłaci te zaległości.A może ten nowy wózeczek będzie fajniejszy ?
Madzia cóż mogę powiedzieć : nasz teściowe razem by się nie nudziły
Alinko ja mojej serwuję muchomory na dziko a z tym winem to przegięła :ico_olaboga:
Kamilko gratuluję zasłużonego L4 i takiego szefa oczywiście.
Haniu jeszcze tylko kilka tyg i nie będziesz czuła się już taka samotna
Jeżeli chodzi o te pieluszki to tylko bella ma z wycieciem na pępek.Odradzam wycinanie innych pieluszek bo strasznie się siepią i jest jeszcze gorzej niż bez otworu.
Jakościowo najlepszy jest pampers a marki różnią się bardzo : np te tańsze hugiesy(niebieskie opakowanie) wychodzą taniej niż pampers ale są cieńsze i szybciej się zużywają.Bardzo dobre są te oryginalne hugiesy(zielone), ale są dość drogie niestety.
Ja już wszystko kupiłam.Teraz czekam tylko na godzinę "zero".
A tak przy okazji to stawiam :ico_zdrowko: bo właśnie zaczynam 38 tc.
Od wczoraj strasznie bolą mnie plecy a jak wracałam ze sklepu to miałam wrażenie że idę , idę i idę - jednym słowem drepczę w miejscu.Teraz tak już będzie.