Ale mnie tu dawno nie było!!!! Ile się pozmieniało i ile dzieciaczków już na świecie!!! :ico_sorki: :ico_haha_02: Ja nadal pracuję i kurczę jak przychodzę z pracy to nie mam siły na nic... no mam siłę by robić zakupy dla mojej Oliweczki :ico_brawa_01: Od 30 maja ide na zwolnienie więc powinnam częściej się tu pojawiać :ico_oczko:
brzusie śliczne dziewczyny :ico_brawa_01:
KASIK śliczna ta twoja królewna,tak to jest kobieta się troszkę namęczy,ale widząc taką bukę,to na 1000% warto
córeczka podobna do mamusi - oczka chyba też - CUDO :ico_brawa_01:
Ja często się zastanawiam jak to będzie juz bez brzuszka - przyzwyczailam sie do tej piłeczki i będzie mi jej brakować
a ja tam bede zadowolona jak juz bede miala dziecko na rekach a nie w brzuchu i tesknic chyba nie bede :ico_noniewiem: jak wasze golenie ze tak spytam bo jak teraz tak cieplutko to nogi codziennie by nalezalo a o okolicy bikini to sie zastanawiam kiedy w koncy sie zatne do powiem tak wzrok tam juz nie sięga :ico_placzek: kasik. k mala fajna ale fakt taka pyza troszke moja kolezanka wlasnie tydzien temu urodzila ale jej Alan jakis miejszy mi sie wydaje
malolata spory ten twoj brzuszek i taki szpiczasty jak wam sie kojarzą bo mi z takimi plastikowymi nakladkami jak z filmow wczesniej ja przynajmiej mialam takiego rozlanego macka a teraz to taki blyszczacy rowniutki okraglutki...