diem chyba nie tak bardzo ja przeciez nie dawno odstawiłam Antosia od cycusia :ico_oczko:musze przyznac,ze niekiedy czulam sie osamotniona, bo jednak wszystkie chyba jzu nie cycujecie ...
Jeśli chodzi o zębiska to mojemu Antkowi pierwszy ząb wyr·ósl jak skończył 7 miesięcy, i też mimo to go karmiła, a czasami mnie "podgryzał" i tez czasem juz miałam mysli zeby skończyć cycowanie wczesniej :ico_oczko:
:ico_brawa_01: dla Nicolki za zęby...to ile ich teraz mamy???
edyta82, zostań znami, nie przejmuj sie :ico_oczko:
zubelek no to Gabi zwinna dziewczynka, ło matko spryciara już po meblach chodzi :ico_olaboga:
Mój Antoś też znowu płaczliwy, zęby Go męczą i nie może spać...Moja Kinga chyba zwariowała. Ciągle płacze. Zaglądnęłam jej w buziaka- widać dwa nowe ząbki. Dopiero kiełkują. Ale jeszcze jeden jest w natarciu. :ico_szoking: . Nasmarowalam jej dziąsełka żelem, czopeczek w pupkę i teraz śpi. Oj, jak mnie wymęczyła...
fajny pomysł ja pisałam taki pamiętniczek...jak byłam jeszcze w ciązy, pisałam o swoich uczuciach itp :ico_oczko:Co do bloga to za mna chodzi pomysl zrobienia pamietnika w bardziej tradycyjnej wersji : zeszyt, zdjecia, wpisy od znajomych ... niemal codziennie ostatnio o tym mysle i chyba powoli nabiera to ksztalu :ico_haha_02: i dodam,ze zarazilyscie mnie i juz glowkuje o pierwszourodzinowym przyjeciu Kourosh'a